0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

PARENTS' CORNER

Dermatita atopică

Dermatita atopică debutează, în general, în copilărie și afectează 1 din 5 copii. Aceasta este o inflamație a pielii caracterizată de mâncărime, roșeață și iritație. 

Atopic & Eczema

Centrul Termal La Roche-Posay: locul ideal pentru tratamentul complementar al copilului tău afectat de dermatită atopică

Img_Centrul Termal La Roche-Posay: locul ideal pentru tratamentul complementar al copilului tău afectat de dermatită atopică

Centrul Termal La Roche-Posay: puterea miraculoasă a unei ape termale naturale

Apa termală din satul francez La Roche-Posay este recunoscută de mii de ani pentru nenumăratele beneficii pe care le oferă pielii noastre. De la deschiderea Centrului Termal La Roche-Posay din 1905, aici au fost tratați peste 415.000 pacienți. Cu 8.000 vizitatori pe an, dintre care o treime copii, Centrul Termal La Roche-Posay este astăzi centrul dermatologic termal nr. 1 din lume. Eczema provocată de dermatita atopică este una dintre principalele afecțiuni ale pielii tratate la centru, alături de psoriazis, arsuri și alte probleme ale pielii apărute în urma cancerului.

Un centru dermatologic 100% adaptat copiilor

Pentru a maximiza beneficiile oferite de proprietățile neegalate ale Apei termale La Roche-Posay, pacienții se pot bucura de diferite tratamente oferite de dermatologi implicați în fiecare etapă a tratamentului. Tratamentul durează în medie trei săptămâni, timp suficient ca pacienții să ajungă să se bucure în mod real de o stare de bine. În afara băilor, dușurilor și pulverizărilor prescrise, care au beneficii dermatologice, pacienții au oportunitatea de a interacționa, de a face schimb de păreri cu alți pacienți sau pur și simplu se pot relaxa, cel mai important stimulent al tratamentului. În plus, trebuie să știi că, în cazul în care bebelușul sau copilul tău suferă din cauza dermatitei atopice, toate echipamentele sunt adaptate pentru copii. În plus, există un seminar special creat pentru cei mici, unde alaturi de un educator desemnat, vor învăța pașii corecți pentru aplicarea cremei.

  • Facebook
  • Pin

Featured products

See all products
loading : 0,563 sec