0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Copiii cu vârste sub trei ani nu vor fi expuşi direct la soare.


Img_Copiii cu vârste sub trei ani nu vor fi expuşi direct la soare.

În copilărie pielea este cea mai receptivă la razele ultraviolete ale soarelui. "Capitalul solar" se consumă rapid în copilărie. Arsurile solare la copii vor fi evitate în mod obligatoriu. Consultaţi dermatologul pentru a minimiza riscurile.


Din punctul dumneavoastră de vedere, sunt părinţii suficient de atenţi în ceea ce priveşte pericolul reprezentat de soare?

La ora actuală, există informaţii extinse în mass-media cu privire la soare, iar conştientizarea prezintă un grad tot mai ridicat.

Cu toate acestea, la finalul verii, observ adesea urme de arsuri solare pe faţă şi umerii copiilor. Acesta nu este întotdeauna rezultatul unei expuneri iraţionale la plajă, ci mai degrabă consecinţă expunerii în timpul practicării unor sporturi (ciclism, tenis), o situaţie în care părinţii sunt de obicei mai puţin atenţi.

Ce informaţii le oferiţi părinţilor cu privire la protecţia solară?

Le explic că pielea copilului este extrem de vulnerabilă la soare.

Cu cât fototipul este mai deschis (roşcat şi blond), cu atât mai mare este pericolul. Prin urmare, protecţia trebuie să fie la fel vara, fie că cerul este puţin înnorat, fie că aceşti copii se află în mişcare. Momentele în care soarele străluceşte sus pe cer sunt şi mai periculoase. în perioada de maturitate copiii vor suferi consecinţele unei expuneri neprotejate.

Ce sfaturi le puteţi acorda?

Copiii cu vârste sub trei ani nu vor fi expuşi direct la soare.

Recomandăm ochelari de soare anti-UV, pălării cu boruri largi, tricouri şi loţiune cu factor ridicat de protecţie pentru pielea expusă. Acest produs va fi eficient contra razelor UVA şi UVB dacă este aplicat în cantitate suficientă o dată la două ore. Copiii vor fi hidrataţi cu lichide frecvent dacă vremea este foarte călduroasă. Evitaţi să va expuneti la soare în intervalul orar 12 - 16.

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 1,848 sec