Atenție la...

Machiaj corector

Img_Machiaj corector

Unele defecte ale pielii pot constitui reale handicapuri estetice pentru femei. Pentru a ascunde aceste imperfectiuni, dermatologii de astazi recomanda o solutie: machiajul corector al tenului.

Simptome

O nevoie din ce in ce mai mare pentru fondul de ten cu toleranta ridicata si grad ridicat de acoperire.

La orice varsta, o femeie se poate confrunta cu iregularitati permanente ale pielii sau piele senzitivizata temporar. Exista numeroase forme pe care le pot purta aceste iregularitati: de la imprefectiuni minore, precum cicatrici, precum acnee si pete intunecate, dar si manifestari mult mai grave din punct de vedere estetic, precum angioma sau vitiligo. In aceste cazuri, este esential sa se consulte un dermatolog. Doctorul va trata patologia si ca recomanda un machiaj cu o toleranta ridicata si cu o acoperire mare

Origini

Studiu de caz: dupa proceduri medicale

Intr-o vreme cand procedurile de chirurgie plastica devin din ce in ce mai comune, femeile cauta produse sigure, cat mai eficiente. In functie de tipul de tratament, fie ca este scurt, de la cateva zile, fie ca dureaza cateva saptamani, femeile doresc sa ascunda roseata cauzata de tratamentul cu laser sau injectiile anti-riduri. Machiajul corectiv ramane unul dintre cele mai bune optiuni. In afara efectului de camuflare, acesta este formulat pentru a corespunde unei tolerante ridicate si nu diminueaza actiunea produselor de ingrijire post-operatorii.

Tratamente

Un obicei simplu pentru regastigarea increderii in sine

Procentul de pigmenti dintr-un fond de ten corector este in mod semnificativ mai mare decat cel regasit intr-un fond de ten traditional, si se siteaza in jurul la 25-30%. Oferind un grad de acoperire mai mare si siguranta, acest tip de machiaj iti ofera posibilitatea sa acoperi orice imperfectiuni intr-un mod eficient si pentru o perioada lunga de timp. Astfel, diferitele culori ne ofera posibilitatea sa obtinem acoperire optima pentru toate categoriile de imperfectiuni: galbenul neutralizeaza imperfectiunile cu nuanta albastra (pete intunecate, etc.)  iar verdele anuleaza roseata. Toate acestea fara a avea un efect de masca: formulele acestor fonduri de ten contin o serie de pigmenti purificati. Texturile, fie ca sunt fluide sau compacte, ramand ultra-usoare, suple si delicate. Nu sufoca pielea, se imprastie usor si se adapteaza, acoperind imperfectiuni fara a incarca pielea. 

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele