0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

PARENTS' CORNER

Dermatita atopică

Dermatita atopică debutează, în general, în copilărie și afectează 1 din 5 copii. Aceasta este o inflamație a pielii caracterizată de mâncărime, roșeață și iritație. 

Atopic & Eczema

Încurajează-ți copilul să facă față dermatitei atopice ca un adult

Img_Încurajează-ți copilul să facă față dermatitei atopice ca un adult

1 – Ajută-ți copilul să-și înțeleagă afecțiunea

Este important să nu dramatizezi situația, mai ales atunci când este vorba de copiii cu dermatită atopică. Aceștia sunt în general conștienți de faptul că suferă de eczemă, dar nu pot explica acest lucru. Din acest motiv pot avea o mulțime de întrebări. De unde vine afecțiunea, este oare contagioasă și dacă se vor vindeca într-o bună zi? De asemenea, le este greu să își dea seama de beneficiile pe termen mediu ale unui tratament bun și ale monitorizării afecțiunii. Discută cu ei folosind instrumentele de învățare cu LIPI & KARA pentru a-i ajuta să înțeleagă ce înseamnă momentul prin care trec.

2 – Încurajează-i să-și aplice singuri tratamentul

Pot face acest lucru cu ușurință chiar de la 3 sau 4 ani! Tendința noastră de a ne proteja prea mult copiii este naturală. Cu toate acestea, chiar și cei foarte mici sunt în stare să-și asume răspunderea propriului tratament, schimbându-și obiceiurile și percepția asupra afecțiunii. Adoptând o rutină de aplicare, mai întâi într-un mod jucăuș, a cremelor pentru iritații, copiii vor putea curând să facă acest lucru singuri acasă, atunci când se află la bunici sau chiar în vacanțe. Există noi variante ale produselor pentru îngijire a copiilor și bebelușilor, cum ar fi stick-uri, creme și uleiuri. Erupțiile lor vor deveni astfel mai puțin severe și frecvente, permițându-le să fie din nou lipsiți de griji. Rutina va deveni în cele din urmă un instinct, iar părinții nu vor mai trebui să insiste să-și aplice tratamentul. De la vârsta de 7 ani, copiii își pot evalua singuri eczema și își pot monitoriza evoluția afecțiunii de la o săptămână la alta. Folosind acest: http://www.poscorad.com/, instrument dezvoltat de Grupul Operativ European pentru Dermatita Atopică, pacientul își poate măsura gravitatea leziunilor, simptomele, mâncărimile și tulburările somnului.

Descoperă mai multe pe PLATFORMA „JUST LIKE GROWNUPS”

  • Facebook
  • Pin

Featured products

See all products
loading : 0,531 sec