0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

PARENTS' CORNER

Dermatita atopică

Dermatita atopică debutează, în general, în copilărie și afectează 1 din 5 copii. Aceasta este o inflamație a pielii caracterizată de mâncărime, roșeață și iritație. 

Atopic & Eczema

Înțelege tratamentul prescris pentru dermatita atopică

Dacă tu sau copilul tău ați fost diagnosticați cu dermatită atopică, cel mai probabil vi s-a prescris o cremă cu corticosteroizi și o cremă emolientă pentru iritații pentru bebeluși și/sau adulți. Fiecare dintre acestea joacă un rol diferit în tratarea simptomelor. Această abordare vizează două aspecte complementare pe care trebuie să le știi:

Img_Înțelege tratamentul prescris pentru dermatita atopică

Când și de ce o cremă cu corticosteroizi?

Pentru că în cazul unei crize de dermatită atopică, aceasta combate inflamarea și calmează pielea iritată foarte repede.

Cremele cu corticosteroizi au o acțiune antiinflamatoare. Trebuie aplicate pe zonele inflamate ale pielii pentru a o calma și a reduce cât mai repede problemele cauzate de scărpinat.  În general, se recomandă o aplicare a corticosteroizilor de două ori pe zi.

Când și de ce o cremă emolientă pentru iritații pentru bebeluși și adulți?

În fiecare zi, pentru a combate uscăciunea pielii și a împiedica apariția altor crize, este recomandată folosirea unei creme pentru iritații, mai ales dacă vorbim de bebeluși.

Nu este nevoie să te confrunți cu o criză ca să ai grijă de pielea afectată de dermatită atopică. O astfel de piele suferă de uscăciune cronică pentru că  bariera sa de protecție este afectată. Așadar, este necesar să aplici o cremă emolientă cel puțin o dată sau de două ori pe zi pentru a hidrata pielea și a combate uscăciunea ei, reducând astfel mâncărimile și împiedicând apariția altor crize sau limitarea duratei acestora. Crema emolientă pentru iritații  este o parte esențială a tratamentului împotriva dermatitei atopice la bebeluși și adulți.

Featured products

See all products
loading : 0,523 sec