Recomandat de peste 90,000 de dermatologi

La Roche-Posay și dermatologii: o relație unică în serviciul pielii sensibile

Img_La Roche-Posay și dermatologii: o relație unică în serviciul pielii sensibile

Rezultatul asocierii apei termale cu beneficii excepționale și expertiza inegalabilă a specialiștilor pielii sensibile, Laboratoarele Dermatologice La Roche-Posay au parteneriat cu 90,000 de dermatologi din întreaga lume. Este o adevarată comunitate creată pe baza unei relații de 40 de ani care merge mai departe de sprijinul zilnic în îngrijirea pielii sensibile. Lucrând împreună asupra studiillor clinice exclusive, combinând expertiza dermatologică și contribuind la educația continuă și acțiunile de responsabilitate socială, creăm o viață mai bună pentru persoanele cu piele sensibilă, lucrând zi de zi cot la cot cu profesioniștii în îngrijirea pielii sensibile.

Înțelegerea nevoilor, inventarea soluțiilor.

Concepute în linie cu tratamentele adjuvante terapeutice, produsele noastre de îngrijire a pielii sunt destinate pentru a ajuta dermatologii să reducă dozele, să îmbunătățească toleranța și chiar să limiteze anumite efecte adverse cutanate, cauzate de tratamentele medicale. Obținând formule de acest tip, care sunt perfect adaptate nevoilor dermatologilor în termeni de eficacitate, toleranță și cosmeticitate, presupune stabilirea unei relații de lucru extrem de apropiată cu aceștia. Iar acest lucru se aplică în fiecare pas al conceperii unui produs de îngrijire a pielii, de la identificarea unei nevoi până la realizarea de  studii clinice stricte.

Pentru oportunități de discuție și networking, întâlnirile științifice europene și braziliene aduc împreună 15 dermatologi din diferite țări. Pentru noi, aceste discuții reprezintă o oportunitate mai bună de a înțelege nevoile pielii sensibile, predispuse la o anumită patologie, precum și pentru cei care o tratează.
Exemplul perfect al acestei întâlniri dintre puterea inovativă a Laboratoarelor Dermatologice La Roche-Posay  și cunoștințele profesioniștilor despre sănătate la fața locului.  Lipikar Baume AP+, emolientul perfect pentru corp pentru îngrijirea pielii predispuse la atopie, foarte uscate, şi-a demonstrat de exemplu eficiența în reducerea frecvenței puseurilor la 1265 de copii dintr-un studiu observațional realizat în 10 țări.1.

Angajament față de responsabilitatea socială alături de dermatologi

v_logo-fondation_LRP.jpg

Creată în 1995, Fundația La Roche-Posay reprezintă dovada concretă a angajamentului nostru față de dermatologi. În fiecare an, acordă granturi cercetătorilor tineri și încurajează inițiativele de responsabilitate socială care își propun să îmbunătățească calitatea vieții pacienților.

Aflați mai multe

Oferind expertiza noastră în serviciul profesioniștilor

"Totul a început cu 15 ani în urmă în Spania de la o întâlnire între președintele Societății Dermatologice Spaniole și Laboratoarele Dermatologice La Roche-Posay", își amintește Claire Sentenac, Directorul de comunicare medicală La Roche-Posay. Această colaborare fără precedent a condus la "Clasa rezidenților": training medical cu scopul de a stimula conștientizarea dermatologilor tineri în ceea ce privește apariția unor noi metode terapeutice, cât și importanța protecției solare.

Disponibilă momentan în 18 țări, această inițiativă a setat tonul pentru mai multe acțiuni inițiate de La Roche-Posay pentru a sprijini activitățile dermatologilor. Programele de educare continuă, trainingurile online, publicațiile științifice,  workshop-urile de machiaj corector, școlile de atopie, suportul pentru "Zilele Protecției Solare",   etc. sunt toate modalități de a lucra zi de zi alături de profesioniștii în sănătate pentru a îmbunătăți viețile oamenilor cu piele sensibilă sau care suferă de anumite afecțiuni ale pielii.

O rețea de profesioniști alături de noi

Dialogul cu dermatologii nu se oprește odată cu lansarea produselor de îngrijire a pielii pe piață: prin intermediul unui contact regulat cu o vastă rețea de profesioniști ai sănătății prin intermediul reprezentanților medicali, zi de zi colectăm informații despre experiența actuală a pacienților cu produsele noastre.  Acest proces este indispensabil în aprofundarea cunoștințelor și dezvoltarea unor produse de îngrijire a pielii mai eficiente.

1Studiu observațional realizat pe un eșantion de 2060 de copii, în 10 țări