Testimoniale

“Am reusit sa scapam de acneea inflamatoare a fiicei mele”

Img_“Am reusit sa scapam de acneea inflamatoare a fiicei mele”

Laura a suferit de acnee pentru cateva luni. Dar cu sprijinul dematologului ei a reusit sa o trateze iar acum pielea ei este curata din nou. Afla cum a reusit, citind explicatiile mamei ei, Chantal.  

Context

Chantal, cand a aparut pentru prima oara acneea fiicei tale?

Fiica mea Laura a inceput sa aiba o mica de acnee pe la varsta 14 ani. Exact la mijlocul pubertatii!

Simptome

Cum s-a manifestat acneea?

La inceput a avut cateva cosuri si cateva imperfectiuni, dar problema s-a raspandit rapid. Puncte negre si cosuri au aparut pe fata si pe piept. In timpul vacantelor de vara, cosurile au disparut. S-a bucurat enorm! Din pacate, acum cateva sapătamani dupa ce s-a intors la scoala, problema a reaparut.

Context

Si ce ati hotarat sa faceti?

Pentru a gasi o solutie pentru acneea Laurei, am fixat o consultatie cu un dermatolog. Acesta ne-a explicat ca, de fapt, soarele nu ajuta in tratamentul acneei, astfel ca Laura nu si-a mai uscat petele la soare. Dermatologul a mai invatat-o pe fiica mea sa aiba grija zilnic de pielea ei. Folosind un gel de curatare, o crema speciala pentru pielea grasa si machiaj non-comedogenic, acest consult i-a permis sa o ia de la inceput. De asemenea, a mai primit un tratament pe care a trebuit sa il aplice pe zonele afectate. Dupa toate acestea, acneea s-a redus foarte vizibil, luna de luna, iar intr-un an, a disparut complet. In sfarsit am scapat de acneea ei inflamatoare! Laura si-a recastigat increderea pe care si-a pierdut-o datorita acestei probleme. Ma bucur atat de mult sa o vad cum zambeste si cum se pregateste atent in fiecare dimineata!

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele