Testimoniale

"Am reusit sa-mi controlez problema dermatologica!"

Img_"Am reusit sa-mi controlez problema dermatologica!"

Acum un an, Pierre suferea de o forma severa de scuame seboreice solzoase pe fata si scalp. Dar folosind un tratament specific, a reusit sa remedieze problema si sa obtina o piele curata. Iata-i povestea!

Context

Pierre, cand ti-au aparut primele scuame sebacee solzoase?

Scuamele au aparut anul trecut. La inceput mi-au afectat doar o portiune a fatei, dar s-au raspandit repede pe scalp si a inceput sa imi apara matreata. A fost un cosmar.

Simptome

Care au fost simptomele?

Am avut pete mici si rosii la baza parului, pe barbie si apoi la baza nasului si pe frunte. Era chiar dizagreabil. Pielea se curata si aparea mancarimea. Era greu, iar increderea mea era la pamant. Vara trecuta problema s-a imbunatatit putin, dar s-a agravat toamna. Am observat ca pielea mea era si mai traumatizata cand eram stresat, ceea ce e un lucru firesc la serviciul pe care il am! Am decis sa ma duc la dermatolog.

Solu?ia

Si ce ti-a sugerat dermatologul?

A fost prima data  cand am auzit de dermatita seboreica. La inceput nu am inteles ce este. Ca sa scap de ea, dermatologul mi-a sugerat sa folosesc un produs delicat pentru curatarea fetei si un sampon special creat pentru aceasta problema. Mi-a prescris o crema antifungica pe care s-o aplic local pe zonele-problema si o crema dermato-cosmetica pentru fiecare zi. Rezultatul a fost instantaneu: am observat rapid o imbunatatire clara a situatiei. Dupa cateva saptamani, problema scuamelor se diminuase si nu mai apareau atat de des. Am continuat sa folosesc tratamentul impotriva dermatitei seboreice. Sunt incantat: am reusit sa controlez aceasta problema!

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele