Testimoniale

“Rutina mea zilnica, pentru o piele care nu tolereaza nimic”

Img_“Rutina mea zilnica, pentru o piele care nu tolereaza nimic”

Acum o perioada, pielea sensibila a Laurei a devenit complet intoleranta. Dar dupa ce a incercat cateva produse de ingrijire a tenului nepotrivite, a gasit in cele din urma solutia. Acesta este testimonialul ei.

Context

Laura, de cand ai pielea intoleranta?

Am avut intotdeauna tenul sensibil, dar cu cateva luni in urma a inceput sa nu mai tolereze nimic si nu intelegeam de ce... Devenise suparator!

Simptome

Poti sa ne spui mai detaliat cum era pielea ta?

Era hipersensibila si foarte usor iritabila. Asa ca, pentru a incerca sa o calmez, am cumparat o crema hidratanta... dar de fiecare data incercam un produs nou, era aceeasi situatie: pe tenul meu apareau mici pete rosii. Nu stiam ce altceva sa mai fac pentru a scapa de ele. Pe masura ce timpul a trecut, pielea mea a devenit din ce in ce mai putin toleranta cu aceste produse si problema parea sa se inrautateasca.

Solu?ia

Ce hotarare ai luat in aceasta situatie?

Am mers la un consult dermatologic. Mi-a explicat ca pur si simplu am un tip de piele care e predispus la intoleranta. Dupa sfatul sau, mi-am revizuit rutina zilnica in ce priveste ingrijirea tenului meu, care nu tolereaza nimic. Acum, folosesc produse create special pentru pielea intoleranta. De exemplu, am optat pentru un demachiant special, urmat de un tratament fara parfumuri si conservanti. Utilizarea produselor de calitate a schimbat totul! Pielea mea inca este sensibila, dar acum stiu cum sa o hidratez si sa am grija de ea.

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele