Testimoniale

"Folosesc un tratament reparator pe tot parcursul anului... si functioneaza!"

Img_"Folosesc un tratament reparator pe tot parcursul anului... si functioneaza!"

Mai multi ani, Camille a avut zone uscate pe fata si maini. Dar datorita folosirii zilnice a unui tratament reparator, a reusit sa rezolve problema. Aceasta e marturia ei.

Context

Camille, de cat timp ai pielea iritata?

Cred ca pielea mea a avut dintotdeauna tendinta sa fie iritata putin, mai ales pe fata. Acum 4 ani, a inceput sa am zone uscate pe obraji. La inceput nu m-a preocupat. Am incercat sa tratez problema cu o crema hidratanta, dar fara succes.

Simptome

Cum a evoluat problema in timp?

Iarna, din cauza vantului si frigului, problema s-a agravat. Foarte repede aceste pete au devenit din ce in ce mai problematice. Chiar au inceput sa cauzeze mancarimi. In plus, aveam probleme sa le ascund cu produsele mele obisnuite. Aceste mici zone pe fata nu erau deloc atractive... asa ca am decis sa consult un dermatolog.

Solu?ia

Si ce ti-a spus?

M-a sfatuit sa folosesc un produs adaptat tipului meu de piele si mi-a prescris o crema special conceputa sa stimuleze reconstructia pielii si sa elimine zonele uscate. I-am urmat sfatul si am folost acest produs de doua ori pe zi, pe zonele iritate. Rezultatul a fost instantaneu: supletea pielii a fost restabilita rapid. A fost atat de bine! Continui sa folosesc acest tratament reparator pe tot parcursul anului. Si imi prieste. Incep sa il folosesc de indata ce observ ca mi se irita pielea. Rezultatul este vizibil. Acest produs a devenit o prezenta obligatorie in dulapiorul meu de produse cosmetice.

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele