Testimoniale

"Pielea mea ramane supla si este mai neteda"

Img_"Pielea mea ramane supla si este mai neteda"

Soare, poluare, tigari, stres… Cu timpul, pielea lui Celine a devenit sensibilizata, fapt ce a condus la imperfectiuni, stralucire, roseata si o senzatie de disconfort la nivelul fetei. Toate acestea pana a descoperit fondul de ten pentru pielea sensibila.

Context

Celine, cum ti-ai descrie pielea?

Ca adolescenta, am fost norocoasa sa locuiesc la malul marii, dar in cele din urma pielea mea a devenit mai obosita, mai ales din cauza faptului ca nu am reusit sa ma las de fumat. Pielea mea este din ce in ce mai reactiva. Cel mai mic incident, schimbarile de sezon sau schimbari bruste de temperatura cauzeaza imperfectiuni si determina aparitia rosetii. Acesta este un real inconvenient  deoarece interactionez cu clientii magazinui meu in fiecare zi.

Simptome

Nu te-ai gandit sa folosesti fond de ten?

Inainte, nu. Aveam neplacuta senzatie de a nu arata ingrijita, dar nu il foloseam. Ma temeam de sufocarea suplimentara a tenului meu si mentinerea cercului vicios al imperfectiunilor cu un fond de ten. Deoarece nu ma simteam in largul meu, mai ales cand lucram cu clientii, am ajuns la un dermatolog care mi-a sugerat sa imi curat tenul cu blandete. Alt sfat pe care mi l-a dat, a fost sa incerc un fond de ten special pentru pielea sensibila. Am fost foarte surprinsa de compozitia produselor cu toleranta inalta. Era exact ceea ce aveam nevoie.

Solu?ia

Si esti multumita de rezultat?

Rezultatele sunt perfecte. Lichidul de absoarbe imediat in pielea mea, care ramane supla si moale. Acum am uitat toate acele mici probleme care ma consumau.

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele