Testimoniale

"Am invatat cum sa-mi ingrijesc zilnic pielea uscata"

Img_"Am invatat cum sa-mi ingrijesc zilnic pielea uscata"

Senzatia de piele stransa, asprime si disconfort: Carla a avut dintotdeauna o piele uscata. Pentru a-si hrani pielea si a calma iritatiile, a inceput sa foloseasca tratamente specifice extrem de nutritive.  Multumita unui program zilnic de ingrijire are acum un ten catifelat.

Context

Carla, de cat timp ai un ten uscat?

Aveam deja o piele uscata de cand eram copil. Imi amintesc foarte clar vacantele cu familia la munte. Intotdeauna am avut buze crapate si obrajii iritati. Cand eram mica nu ma deranja, dar cand am crescut tenul meu uscat a inceput sa ma deranjeze.

Simptome

Care sunt simptomele specifice?

Am tot timpul senzatia ca pielea fetei ma strange... iar si la prima scadere de temperatura crapa. Am avut chiar si pete de piele uscata care mi se formau pe fata. Nu era prea frumos. Si rezultatul era si mai rau dupa ce ma machiam. Imi simteam pielea ca un carton. Nu stiam ce sa mai fac si ce creme sa mai cumpar, pentru ca nu ma ajutau.

Solu?ia

Si ce ai facut?

Acum 3 luni, am vorbit cu un farmacist despre aceasta problema si mi-a oferit un tratament special pentru tenul uscat. Continea produse nutritive care imi protejeaza pielea in timp ce o calmeaza. Si chiar a mers. Nu ma mai strange pielea si o simt atat de fina! Tot farmacista m-a sfatuit sa folosesc un balsam de buze special si asta a insemnat ca nu mai am buzele crapate. Am mers chiar la ski acum 2 saptamani si nu mi s-au crapat deloc. Multumita ajutorului dat de farmacista, chiar am invatat cum sa am grija de tenul meu uscat in fiecare zi. Un lucru e sigur: o sa-mi tin la indemana produsele nutritive. Si pentru multa vreme!

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele