Testimoniale

"O piele confortabila iti face viata mai confortabila!"

Img_"O piele confortabila iti face viata mai confortabila!"

Cand era tanara, Alexandra avea pielea uscata. Inca are aceasta problema. Sufera de intepaturi, senzatii de piele intinsa, combinate cu mancarimi. Calitatea pielii sale se inrautateste atat in timpul iernii cat si al verii. Din fericire, cremele hidratante ii refac in mod eficient confortul pielii.

Context

Ai avut dintotdeauna pielea uscata?

Da, cand eram tanara aveam pielea uscata si o simteam extrem de stransa si inconfortabila. Si era si mai rau in timpul verii. Obisnuiam sa petrec cateva saptamani la mare impreuna cu familia in casa bunicii. Soarele si apa sarata imi uscau complet pielea. Pur si simplu absorbea toata lotiunea de protectie si lotiunea dupa plaja. Asta se intampla si astazi!

Simptome

Iti simti pielea stransa si cu mancarimi... Cum ai descrie aceasta senzatie?

Simt ca si cum pielea imi este intinsa pe tot corpul. O simt intinsa si cu intepaturi. Incepe sa am mancarimi dupa cateva zile in care nu aplic crema hidratanta. Devine extrem de inconfortabila, mai ales pe picioare si antebrate. Si nu pot sa descriu cum imi simt mainile iarna. Devin atat de uscate, incat par ridate.

Solu?ia

Te ajuta cremele hidratante?

Da! Sunt esentiale! Trebuie sa aplic crema pe picioare dupa ce fac un dus, zilnic. Cand ma trezesc tarziu dimineata sau nu am timp sa aplic crema, simt imediat cum ma inteapa si ma mananca. Mai ales iarna, cand aerul rece imi trece prin pantaloni. Pentru mine o piele confortabila este acelasi lucru cu o viata confortabila. Asa ca intotdeauna imi rasfat pielea cu o crema hidratanta!

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele