0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Protecţie solară fără compromisuri special formulată pentru bebeluşi


Img_Protecţie solară fără compromisuri special formulată pentru bebeluşi

Protecție solară fără compromisuri special formulată pentru bebeluși

Dermatologii și pediatrii spun clar: copiii cu vârste sub trei ani nu trebuie expuși deloc direct la soare. Pielea bebelușilor este mult mai sensibilă la soare și la razele UVA și UVB comparativ cu a adulților. Bebelușii au nevoie mai ales de o protecție foarte ridicată, însă delicată cu pielea lor sensibilă.

Protejați-vă copilul contra soarelui.

Expunerea directă la soare nu este încurajată deloc de pediatrii și dermatologi; acestea fiind spuse, este la fel de important să protejați copiii în cazul unei expuneri indirecte la soare.

i_anthelios_protection_picto.gif

Statistica:

Între 50 și 80% din afecțiunile legate de UV au loc în copilărie și adolescență*.
Prin urmare, este esențial să învățăm copiii, inclusiv pe cei mai mici, despre bunele practici în materie de protecție solară.

* Robinson JK et al. Protecția solară pe timpul verii folosită de adulți pentru copiii lor J Am Acad Dermatol 2000

O încercare de produs originală, noua formulă de Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ (factor de protecție solară 50+) a fost concepută minimalist, pentru a respecta pielea delicată a bebelușilor, asigurând în același timp o protecție ridicată anti UVA și UVB, fără a face compromisuri de toleranță, folosind ingredientele exacte, selectate cu atenție pentru a oferi protecția necesară.


Beneficiind de SPF 50 + și protecție foarte ridicată UVA, de două ori mai mare decât este prevăzut în standardele europene ce definesc protecția solară de grad foarte ridicat, Anthelios Dermo-Pediatrics a fost creat anume pentru a respecta nevoile pielii bebelușilor cu vârste peste 6 luni, în eventualitatea în care sunt expuși indirect la soare. Îmbogățită cu unt de shea de origine naturală, textură hidratantă tip "cocon" protejează și întărește bariera pielii bebelușilor. Se aplică o dată pe zi pe părțile "neacoperite" ale pielii, atunci când desfășoară activități în aer liber.


Anthelios Dermo-Pediatrics lasă o urmă delicată de culoare albă pe pielea bebelușilor pentru a le ajuta pe mame să repereze rapid zonele neprotejate.


Testat sub control pediatric și dermatologic.
Testat pe piele atopică la bebeluși.

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 0,550 sec