Testimoniale

"Nu ma mai zgarcesc cu protectia solara!" Laura, 19 ani, studenta in Franta

Img_"Nu ma mai zgarcesc cu protectia solara!" Laura, 19 ani, studenta in Franta

Cu pielea ei in nuanta deschisa, Laura a fost predispusa in mod deosebit arsurilor solare. Pentru a le evita si a-si proteja mai bine pielea, ea a consultat un dermatolog. De atunci, ea s-a putut bucura in siguranta de beneficiile pe care le aduce soarele. Aici este testimonialul ei.

Context

Laura, cum au aparut arsurile solare?

Vara trecuta mi-am petrecut vacanta pe litoral. Pentru ca voiam sa ma bronzez, am stat la soare de la inceputul vacantei mele fara sa fiu prea grijulie. Am folosit chiar si ulei de monoi si am stat in soare toata ziua… Rezultatul a fost ca m-am ales cu niste arsuri ale pielii extrem de dureroase si severe!!

Simptome

Cum se simteau?

Pielea ma ardea si incepuse sa se si decojeasca. A trebuit sa aplic lotiuni reparatoare in fiecare seara si sa port tricou pe plaja chiar si atunci cand inotam. A durat cateva zile pana sa se calmeze roseata. Vara urmatoare, mi-am jurat ca nu voi mai face aceleasi greseli! Asa ca inainte de a pleca in vacanta, mi-am programat un consult cu medicul dermatolog.

Solu?ia

Ce ti-a recomandat?

Mi-a recomandat sa aplic o crema cu FPS 50 si sa imi limitez expunerea la soare, sa o evit intre orele 12 si 4 p.m. … plus multe alte sfaturi! Datorita lor, am reusit sa obtin un bronz vara asta fara nicio arsura solara! Asa ca, de acum, nu o sa ma mai zgarcesc cu protectia solara si port chiar si o palarie pentru plaja!"

  • Facebook
  • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele