0
Înapoi pe laroche-posay.ro
Save your skin

Protejaţi-vă zilnic


Img_Protejaţi-vă zilnic

Protecţia solară este esenţială pe tot parcursul anului pentru a va menţine pielea sănătoasă, cu aspect plăcut. Este necesar însă să alegeţi un factor de protecţie potrivit...

Razele UV: un pericol pe toată perioada anului

Contrar părerilor obişnuite, nu ar trebui să vă protejaţi pielea împotriva razelor solare numai atunci când vă aflaţi în vacanţă la mare sau la munte. Pe tot timpul anului, pielea este expusă la raze UVA şi UVB, precum şi la efectele nocive ale acestora. Razele UVA şi UVB reacţionează diferit pe piele:

  • Razele UVB pătrund în straturile superficiale ale epidermului, fiind principalele responsabile pentru bronz, dar şi pentru arsuri, şi mai important, pentru cancer.
  • Razele UVA nu sunt sau sunt foarte puţin absorbite de nori sau sticlă. Acestea pătrund mai adânc în piele şi ating dermul. Printre acestea se regăsesc razele UVA lungi. Reprezentând cele mai comune raze UVA şi fiind prezente tot anul, chiar în condiţii de cer înnorat, acestea pătrund în derm şi cauzează daune ireversibile pentru piele.

Extrem sau moderat: care este nivelul expunerii dumneavoastră?

Depinde în principal de intensitatea soarelui, durata petrecută la soare şi fototip:

  • expunerea extremă sau îndelungată, denumită "expunere zenitală", deoarece este generată de soare la zenit, are loc preponderent în concediile la mare sau schi. Alte tipuri de activităţi (prânz în aer liber, sporturi în aer liber, plimbări etc.) pot cauza de asemenea expunere involuntară.
  • expunerea zilnică corespunde duratei petrecute în fiecare zi afară sau în interior, chiar şi în spatele unei ferestre.

Trebuie să purtăm protecţie solară în permanentă?

Img_Video

Soluţii pentru protecţia zilnică

We can't keep this part, because we don't have the product in the local portofolio

The new Aquagel SPF 30 ultra-light formula combines:

  • High UVA protection, even from long UVA rays for skin that's well protected all year round.
  • A smooth, moisturizing fresh gel texture, ideal for daily use.
  • A non-greasy and invisible finish.

Utilizarea protecţiei solare pe tot timpul anului previne riscurile asociate cu soarele pe termen lung, inclusiv îmbătrânirea prematură a pielii, tulburările de pigmentare (pete de pigmentare, cloasmă etc) şi cancer de piele.

Trei pași simpli pentru a vă proteja împotriva cancerului de piele

loading : 0,555 sec