Eficacitate dovedită. Toleranță demonstrată clinic

Studiile clinice La Roche-Posay: centrul procesului nostru de producție

Img_Studiile clinice La Roche-Posay: centrul procesului nostru de producție

În fiecare zi, echipele noastre își dedică întreaga lor energie pentru a crea produse de îngrijire a pielii pentru a oferi o viață mai bună persoanelor cu piele sensibilă - îngrijire care se remarcă printr-un nivel optim de siguranță la fiecare aplicare. Pentru a-
și îndeplini această promisiune, am ales să urmăm o metodă care presupune un efort suplimentar la baza procesului nostru de producție. Au urmat o serie de studii despre sănătatea pielii, studii pe baza cărora Laboratorul Dermatologic La Roche-Posay a inițiat cercetări special concepute pentru a observa eficacitatea produselor și toleranța pentru tipurile de piele specifice (piele predispusă la atopie sau acnee, piele foarte uscată). Aceste studii complexe și ambițioase reprezintă cheia pentru dezvoltarea continuă a produselor noastre și pentru expertiza noastră în ceea ce privește îngrijirea pielii sensibile.

În total,  520 de studii clinice ce implică 45,000 de pacienți din întreaga lume au fost conduse în strânsă colaborare cu medicii dermatologii începând cu crearea Laboratorului Dermatologic La Roche-Posay. Aceste studii intens adaptate au dat naștere la numeroase publicații științifice în jurnale de renume de dermatologie, reprezentând o recunoaștere reală a devotamentului nostru și a calității abordării noastre științifice.