TERMENII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Img_TERMENII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Bine ai venit pe acest site dedicat marcii La Roche-Posay si accesibil la adresa www.laroche-posay.ro ("site-ul").

Te rugam sa citesti cu atentie Termenii de utilizare, care guverneaza utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site se accepta fara rezerve Termenii de Utilizare.

Acest site a fost dezvoltat si publicat de catre divizia Cosmétique Active International, o companie partenera cu un capital de 18.630 euro, cu adresa juridica la 28 avenue du Président Wilson, 03200 Vichy, France, inregistrata la RCS of Cusset sub numarul 350 760 559, adresa de e-mail: [email protected] (in continuare  "Compania" sau "noi").
Director de proiect: Michael Pierlovisi

Site-ul este hostat de catre Verizon France, datele de contact sunt facute publice la finalul acestui document.

1. ACCESUL LA SITE

Pentru a accesa si utiliza acest acest site utilizatorul trebuie sa fie adult (peste 18 ani) si sa detina o adresa de e-mail valida. Daca acesta este minor, este necesara autorizatia parintilor pentru acces. 

Utilizatorului i se poate cere sa completeze anumite formulare, a caror obligabilitate este indicata printr-un asterisc. Intr-un asemenea caz, aceste campuri vor trebui completate inainte de accesul pe site. Orice inregistrare incompleta sau lipsita de acuratete nu va fi acceptata. 

Utilizatorul accepta ca informatiile introduse si retinute de catre sistemele noastre de date este adevarata si atesta identitatea acestuia. Utilizatorul este rugat sa ne informeze atunci cand intervin schimbari in aceste informatii.

Accesul la site si/sau anumite module ale acestuia pot cere utilizarea unui cod personal de acces. In aceste cazuri, este responsabilitatea utilizatorului sa ia precautiile necesare pentru confidentialitatea acestor coduri. Desigur, acestea pot fi schimbate oricand. Totusi, numarul de incercari pentru accesarea site-ului sau a anumitor module poate fi limitat pentru a evita utilizarea frauduloasa a acestor coduri. Utilizatorul este rugat sa ne informeze daca identifica asemenea utilizari frauduloase ale datelor. 

In contextul neacceptarii regulilor prezentate in cadrul acestor Termeni de Utilizare, ne rezervam dreptul de a suspenda accesul la acest site. Intr-un asemenea caz utilizatorul va fi informat in timp cat mai scurt. 

Chiar daca incercam ca acest site sa fie accesibil oricand, nu putem garanta acest lucru in toate circumstantele. De fapt, pentru anumite motive ce pot tine de mentenanta, actualizari sau alte motive care nu tin de noi, accesul la site poate avea intreruperi.

2. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Materialele aflate pe site si elementele care se regasesc pe el (cum sunt imaginile, logo-urile, textul, clpurile video etc.) sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuala. Dezvoltarea acestui site reprezinta o investitite semnificativa atat financiara cat si efort a echipelor noastre. Din acest motiv, cu exceptia mentiunilor regasite intre acesti Termeni si Conditii, oferim doar dreptul la vizitare si consultare a site-ului pentru nevoile personale. Orice alta utilizare, reproducere sau reprezentare a site-ului (in alte parti) sau ale elementelor constituente, in orice alte canale de promovare, pentru alte scopuri, incluzand dar nelimitandu-se la scopuri comerciale, nu este autorizata. In cazuri exceptionale, putem autoriza utilizatorii sa reproduca si/sau sa foloseasca elemente constituente ale site-ului in alte medii. Orice cerere de autorizare in acest sens, trebuie facuta in avans, pe adresa: [email protected]

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

In primul rand, vrem sa amintim utilizatorilor acestui site, ca utilizarea acestuia presupune detinerea platformelor tehnice necesare (hardware&software) si a resurselor pentru utilizarea Interentului.  

Mai mult, dorim sa amintim faptul ca Internetul nu are intotdeauna garantia securitatii, disponibilitatii sau integritatii transmisiilor de date, si in consecinta nu putem fi responsabili in situatiile in care apar erori, omisiuni, disparitia informatiei, intarzieri (incluzand dar fara a ne limita la actiunile pe care le pot avea virusurile), care apar pe linia de comunicare, a platformelor tehnice sau soft-ului care nu sunt sub controlul nostru direct sau in cazul utilizarii neautorizate sau a degradarii continutului publicat pe site. 

a. Obligatiile generale ale Utilizatorului

Aparam valorile cum ar fi toleranta si respectul pentru drepturile celorlalti. Acesta este motivul pentru care acest site nu poate fi folosit ca si vehicul pentru mesajele rasiste, violente, xenofobe, rauvoitoare sau violente.  

Prin accesarea acestui site, utilizatorul este de acord sa nu:

 • distribuie continut injurios, defaimator, ne-autorizat, care sa incalce drepturile de imagine sau proprietate, care incita violenta, rasism sau xenofobie;
 • foloseasca site-ul pentru scopuri politice, promotionale sau de prozelitism;
 • publice continut promotional sau de promovare;
 • divagheze spatiul destinat discutiilor de la scopul dedicat, inlcuzand dar nelimitandu-se la utilizarea acestuia ca un serviciu de dating;
 • distribuie informatii sau continut care poate deranja sau afecta persoanele tinere;
 • aiba activitati ilegale, incluzand dar nelimitandu-se la incalcarea drepturilor de detinere programelor software, logo-uri, fotografii, imagini, text, video etc.
Vrem sa accentuam faptul ca utilizatorul trebuie sa detina toate drepturile/sau autorizatiile referitoare la orice continut pe care acesta doreste sa-l publice pe site. Din aceasta perspectiva, recomandam sa nu fie publicat continut (in particular fotografii) care sa prezinte lucrari arhitecturale recente, creatii publicitare, imagini cu imbracaminte in care apare logo-ul (initiale, logo-uri, coduri de culoare ale anumitor marci etc.). In cele din urma, continutul (incluzand dar nelimitandu-se la fotografii sau video) care include minori nu este acceptat pe site fara acceptul parintilor sau tutorelui acestora. 

b. Reglementari specifice anumitor segmente ale site-ului

Mai multe module pot fi facute publice in cadrul acestui site: Continut care poate fi descarcat, Aplicatii on-line, Continut generat de utilizatori, Forum, etc. (denumite in continuare " Module ").

(i) Continut ce poate fi descarcat

Putem pune la dispozitie, in cadrul site-ului, continut care poate fi descarcat de catre utilizatorii sai ("Continut descarcabil"). Prin descarcarea si utilizarea acestui continut, se considera ca utilizatorul este de acord sa-l utilizeze in conformitate cu Termenii de Utilizare a acestui site. 

Utilizatorul primeste, pentru scopuri personale, dreptul de utilizare a continutului, ne-exclusiv si ne-transferabil. Orice reproducere, reprezentare, modificare sau distribuire a acestui continut trebuie sa faca subiectul unei autorizari care trebuie ceruta la adresa de e-mail urmatoare: [email protected]

(ii) Aplicatiile online

Este posibila gasirea pe site a anumitor aplicatii software ("Aplicatii online"). Utilizatorul primeste, doar pentru scopuri personale, dreptul de utilizare a acestor aplicatii, ne-exclusiv si ne-transferabil, fara a incalca drepturile de copyright. Utilizatorul este de acord sa nu modifice, adapteze, reproduca sau sa corecteze aplicatia online sau orice parte componenta a acesteia si/sau orice materiale de promovare legate de aceasta.  

Utilizatorul este rugat sa ne informeze asupra posibilelor erori ale aplicatiei pe urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a a corecta anomaliile in termen cat mai scurt.  

(iii) Continut generat de utilizatori

Se poate pune la dispozitia utilizatorilor a unui spatiu dedicat continutului generat de utilizatori, cum ar fi texte, imagini, video etc.

Continutul pe care utilizatorii il publica pe acest site tine in intregime de decizia si angajamentul acestora de a face acest lucru. In orice caz, vrem sa reamintim faptul ca acest continut nu trebuie sa intre in conflict cu legislatia in vigoare si cu standardele morale acceptate, si nu trebuie sa incalce drepturile altor persoane. In acest scop, ne rezervam dreptul de a inlatura in orice moment continutul generat de utilizatori care este ilegal si/sau in contradictie cu standardele acceptate de moralitate si/sau incalca drepturile altor persoane.   

Utilizatorul este rugat sa ne informeze asupra continutului care contravine legislatiei in vigoare si/sau nu respecta standardele de moralitate si/sau principiile comunicate intre acesti Termeni de Utilizare si/sau incalca drepturile altor persoane, pe adresa de e-mail urmatoare: [email protected]  

(iv) Spatiul de discutii (Forum)

Poate fi facut disponibil pe site un spatiu care permite utilizatorilor sa comunice cu alti utilizatori ("Forum").

Forumul trebuie folosit in conformitate cu legislatia in vigoare, acceptand standardele de moralitate, principiile prezentate intre Termenii de Utilizare si in concordanta cu drepturile celorlalte persoane.  

Utilizatorul este rugat sa ne informeze asupra continutului care contravine legislatiei in vigoare si/sau nu respecta standardele de moralitate si/sau principiile comunicate intre acesti Termeni de Utilizare si/sau incalca drepturile altor persoane, pe adresa de e-mail urmatoare: [email protected]  

4. INFORMATIA DISPONIBILA PE SITE

a. Clauze generale

Incercam sa oferim utilizatorilor informatii cat mai actualizate si corecte. Totusi, transmiterea acestora prin intermediul internetului, fara a beneficia de totala siguranta, nu ne permite sa garantam acuratetea intregii informatii care este prezenta pe site. 

Mai mult, dorim sa accentuam ca inadvertentele sau omisiunile care pot aparea in informatia existenta pe site, pot aparea in special prin interventia unor terte parti. Utilizatorul este rugat sa ne informeze asupra erorilor sau omisiunilor la urmatoarea adresa: [email protected]

b. Informatiile despre produse si servicii

In afara de mentiunile speciale, produsele si serviciile prezentate utilizatorului pe acest site nu reprezinta o oferta de vanzare ci informatii generale asupra gamelor de produse sau a serviciilor oferite in tara unde site-ul este facut public.  

c. Sfaturi si unelte de diagnoza

Sfaturile disponibile pe site si/sau uneltele de diagnoza sunt simple simulari care intentioneaza sa ofere sfaturi experte pentru infrumusetare.  

Informatiile si indicatiile pe care acestea le ofera nu pot inlocui in nicio circumstanta diagnosticul medical sau consultatiile clinice, nici nu inlocuiesc tratamentul medical.  

In consecinta, nu putem garanta intreaga satisfactie a utilizatorului doar prin consultarea informatiei sau utilizarea acestor unelte si nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care acestea sunt aplicate.  

Pentru orice informatie suplimentara sau in cazul in care exista indoilei, recomandam utilizatorului sa consulte un medic dermatolog si/sau sa ne scrie la adresa: [email protected] 

d. Link-urile

Link-urile implementate pe acest site pot duce la alte site-uri publicate de catre terte parti pe care nu controlam continutul. In consecinta, si in contextul in care aceste link-uri au fost incluse pe site pentru a facilita navigarea utilizatorului pe internet, accesarea acestor site-uri apartinand tertelor parti este subiectul deciziei si raspunderii asumate de catre utilizator.  

Mai mult, daca utilizatorul doreste sa creeze link-uri catre site-ul nostru, o cerere prealabila trebuie facuta pe adresa de -e-mail urmatoare: [email protected]  

e. Cookies-urile

Cookies-urile sunt mici fisiere informatice create in calculatorul Utilizatorului cu unicul scop de a facilita navigarea sa pe Site si de a personaliza serviciul care ii este propus. Pentru a beneficia de toate functionalitatile Site-ului, este de preferat ca utilizatorul sa configureze browserul astfel incat acesta sa accepte cookies.

Vrem sa accentuam faptul ca Cookies-urile site-ului nu contin date prin care utilizatorul poate fi identificat personal si sunt concepute pentru a fi utilizate numai de L'Oreal. Acestea vor fi retinute pe serverele noastre nu mai mult de 6 luni. 

In orice caz, si in conformitate cu recomandarile autoritatilor in vigoare, dorim sa informam utilizatorii ca pot opri utilizarea cookies-urilor prin setarile browser-ului pe care il folosesc. 

5. DATELE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATEA

Compania L'Oreal Romania este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand numarul de notificare 331. L'Oréal Paris ar putea fi în situaţia de a culege date personale referitoare la Utilizator. Conform prevederilor legislatiei din Romania, utilizatorul este informat ca dispune de dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce ii sunt procesate, dreptul de a se opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Pentru a-si exercita acest drept, Utilizatorul trebuie sa trimita o scrisoare la urmatoarea adresa: L'Oréal Paris - Calea Floreasca 169A, corp A, et. 6, sect. 1, Bucuresti.

Putem colecta date personale atunci cand: (i) utilizatorul se inregistreaza pentru utilizarea unui serviciu; (ii) se acceseaza continutul descarcabil; (iii) se foloseste un anumit modul si/sau unealta de diagnostic; (iv) se acceseaza un joc/concurs; (v) se trimite un e-mail catre noi; (vi) se raspunde unui chestionar sau unui studiu. Aceste date personale sunt subiectul procesarii automate si pot fi folosite in trei moduri: 

 • Studii statistice: compilam si facem studii in baza datelor personale pentru a defini profilele de utilizatori si a ne adapta mai bine serviciile fata de asteptarile acestora. Aceste studii statistice sunt strict confidentiale;
 • Monitorizarea relatiei cu consumatorii: daca utilizatorul ne trimite un mesaj, informatia este retinuta si utilizata pentru a raspunde cererii si pentru a asigura monitorizarea rezultatelor;
 • Servicii generale: newsletter, acces la anumite spatii etc.
 • Mai mult, daca utilizatorul isi da acordul prin bifarea casutei dedicate, acesta poate primi informatii de la partenerii nostrii, prin transferul datelor catre acestia.

Pentru a exercita drepturile referitoare la prelucrarea informatiilor cu caracter personal, utilizatorul este rugat sa ne trimita un e-mail la adresa: [email protected]

6. MODIFICARILE CARE INTERVIN SI AMENDAMENTELE PENTRU TERMENI SI CONDITII

Este posibil sa modificam informatia si continutul disponibile pe site si de asemeni sa aducem modificari termenilor de utilizare, incluzand dar nelimitandu-ne la ele, pentru a respecta posibilile modificari in legislatie si pentru a imbunatati site-ul. Orice modificare si/sau amendament va fi integrata in Termenii de Utilizare.

7. HOSTING

Hosting-ul site-ului este asigurat de catre Verizon France, cu adresa postala Tour Franklin, 100/101 Terrasse Boieldieu – La Défense – 92800 Puteaux France, Siret 398 517 169 RCS Nanterre.

Credits

L’Oreal Romania
Calea Floreasca 169A, Corp A, etaj 6, sector 1, Bucuresti
Tel: 021/ 204 00 00
Nr. Reg. Com.: J40 / 6064 / 1997
CUI: RO9638038.

LA ROCHE-POSAY
Avenue René Levayer
BP 23
86270 LA ROCHE POSAY (France)
CAPITAL SOCIAL 379.721,000 EUR – RCS LRPLP : 306 688 714 RCS Poitiers

Verizon France SAS
Tour Franklin
100/101 Terrasse Boieldieu
La Défense
92800 Puteaux France
Siret 398 517 169 RCS Nanterre
Tel: +33 (1) 53 75 82 00

Apotamox
70, rue des Marais
72000 Le Mans
www.apotamox.com
Siret 393 143 722 RCS Le Mans
Tel: +33 (2) 43 14 10 10 

 • Facebook
 • Pin

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele
3 pushs

ImgArticlePush_

ImgArticlePush_

ImgArticlePush_