0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

PARENTS' CORNER

Dermatita atopică

Dermatita atopică debutează, în general, în copilărie și afectează 1 din 5 copii. Aceasta este o inflamație a pielii caracterizată de mâncărime, roșeață și iritație. 

Atopic & Eczema

Uite cum îți poți învăța copilul cu dermatită atopică să-și aplice singur crema pentru iritații în 8 pași simpli

Img_Uite cum îți poți învăța copilul cu dermatită atopică să-și aplice singur crema pentru iritații în 8 pași simpli

Pasul 1: SPĂLĂ-TE PE MÂINI

Parents Corner_Atopic eczema_Step 1Spală-te întotdeauna pe mâini înainte să aplici crema, altfel există riscul să aplici și bacterii odată cu ea!

Pasul 2: ÎNCĂLZEȘTE CREMA

Parents Corner_Atopic eczema_Step 2Freacă înainte crema în palme pentru a o încălzi, așa va deveni mai fluidă și va intra mai rapid în pielea iritată din cauza dermatitei atopice.

Pasul 3: APLICĂ CREMA MAI ÎNTÂI PE FAȚĂ

Parents Corner_Atopic eczema_Step 3Desenează cu crema cercuri mari pe obraji, apoi întinde-o bine și pe nas și frunte, până pătrunde în piele. Cu cele două degete arătătoare, nu uita să freci pleoapele și zona după urechi.

Pasul 4: GÂTUL ȘI BĂRBIA

Parents Corner_Atopic eczema_Step 4Ridică bărbia și aplică produsul de jos în sus. Apoi, lăsă capul în jos pentru a o aplica pe ceafă.

Pasul 5: BURTA

Parents Corner_Atopic eczema_Step 5Desenează cercuri mari pe burtă, apoi ridică un braț în aer și folosește cealaltă mână ca să aplici crema peste zona coastelor.

Pasul 6: BRAȚELE

Parents Corner_Atopic eczema_Step 6Aplică crema de la vârful degetelor până la umeri. Nu uita să repeți mișcările pentru a acoperi atât partea superioară, cât și cea inferioară a brațelor.

Pasul 7: PICIOARELE

Parents Corner_Atopic eczema_Step 7Aplică produsul de la vârful degetelor de la picioare până la genunchi și coapse. Din nou, nu uita să repeți mișcările pentru a acoperi atât partea superioară, cât și cea inferioară a picioarelor.

Pasul 8: SPATELE LASĂ-L LA SFÂRȘIT

Parents Corner_Atopic eczema_Step 8Roagă un membru al familiei să îți facă un masaj binemeritat pe spate și te vei simți minunat.

Featured products

See all products
loading : 0,637 sec