Cicaplast Gel B5

Cremă pentru accelerarea reparării epidermice

3433422408067
Vezi detalii produs
Cicaplast Gel B5 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

4 Testimoniale

5.04


De
 

Age: 25-34 ani

5

“ minunat ”

In urma unei interventii chirurgicale, m-am ales cu o taietura la buza. Cicaplast m-a ajutat enorm pentru a acoperi aproape in totalitate cicatricea... multa rabdare!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Recomand ”

Am decis sa cumpar acest produs dupa ce am vazut videoclipul incarcat de Lisa Eldridge privind machiajul tenului acneic. Iar acum, dupa 4 luni de utilizare, consider ca este un produs indispensabil, un produs care si-a castigat un loc permanent in geanta. Sincer l-am folosit aproape pentru orice problema aparuta la nivelul fetei (scuama, zona uscata de la coltul gurii si la nas, pete lasate de acnee s.a- chiar daca e recomandat sau nu, upss!) si nu am fost dezamagita. Plus este uimitor daca il aplici dupa pensatul sprancenelor. (experienta proprie)


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ produs de exceptie ”

Hmmmm.. ce inseamna pentru mine La Roche-Posay? O fata curata si fara iritatii care sa imi dea batai de cap. Un ten luminos si curat in fiecare zi. Piele fina ca a bebelusului meu. Acestea sunt motivele iubirii pentru La Roche-Posay.

5

“ Uimitor ”

Deci mi-am extirpat niste alunite-nevi. Medicul mi-a zis ca pe arsurile de cauterizator sa pun CICAPLST. Cum sa pun pe rana deschisa? m-am gandit eu. Si 2 saptamani am stat cu niste plagi deschise pe care le pansam zilnic... Dupa 2 sapt am zis sa incerc totusi ... In 48 de ore ranile mari cat o moneda de 50 bani, facute deci prin arsura ,s-au acoperit de o pelicula de piele subtiiire parca aparuta din senin . RECOMAND tuturor !

    S-ar putea să vă intereseze și

    Descoperiți toate articolele