APA MICELARA ULTRA
PENTRU PIELEA REACTIVA

pH fiziologic. Eficacitate ridicata de demachiere. Agenti selectionati pentru toleranta optima. 


03337875528092
Vezi detalii produs
APA MICELARA ULTRA PENTRU PIELEA REACTIVA packshot from Demachiante, by La Roche-Posay

31 Testimoniale

5.031


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ Nu mai am nevoie de o altă apă micelară. ”

De când folosesc apa micelară ultra, tenul meu este vizibil mai curat, mai fin, mai luminos. Nu aș schimba-o cu nici o altă apă micelară de pe piață. Spre deosebire de alte produse din această categorie, efectele benefice asupra tenului sensibil ale apei micelare La Roche-Posay sunt vizibile încă de la primele utilizări. Recomand cu încredere!


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ Un produs excelent ”

Apa micelara Ultra pentru pielea reactiva s-a dovedit a fi cel mai bun prieten al procesului de demachiere. Pe langa faptul ca indeparteaza eficient machiajul, pentru pielea problematica functioneaza ca un pansament. Foarte bland, foarte eficient. Recomand.


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Excelent ”

De a lungul timpului am incercat nenumarate marci si tipuri de ape micelare. Aceasta este de departe cea mai buna. Curata tenul, nu l usuca, si il si catifeleaza. Felicitari La roche posay!!


De
 

Age: 40-49 ani

5

“ excelenta ”

AM DESCOPERIT DE CURAND GAMA ROCHE-POSAY. SUNT FOARTE MULTUMITA SI INCANTATA DE CALITATEA PRODUSELOR. EU AM UN TEN SENSIBIL CU PROBLEME, ACNEE, PETE, IRITATII, SI ACEASTA GAMA ARE TOT CE IMI TREBUIE. APA MICELARA ULTRA IMI OFERA CONFORTUL UNUI TEN HIDRATAT, FARA IRITATII SAU ROSEATA. CURATA SI CALMEZA IN ACELASI TIMP.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Cea mai buna apa micelara ”

Aveam probleme cu ochii atunci cand ma demachiam. De cand am cumparat aceasta apa micelara nu mai am nici o problema, nu mi se mai irita deloc zona ochilor si pielea este foarte hidratata! O recomand! Atasez si un review scris pe blogul meu: Apa micelara pentru pielea reactiva de la La Roche-Posay – Drawer Of Beauty https://drawerofbeauty.wordpress.com/2017/09/03/apa-micelara-pentru-pielea-reactiva-de-la-la-roche-posay/


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Imi place la nebunie ”

Demachiaza si curata tenul foarte bine, iar roseata fetei e diminuata atunci cand folosesc aceasta apa micelara. Este un produs de nota 10 :D

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele