Serozinc

Soluție de Sulfat de Zinc

Vezi detalii produs
Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

151 Testimoniale

5.0151


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ Spray minune ”

Tenul meu este unul foarte dificil, dermatitele de contact imi ingreuneaza rutina zilnica din cauza conditiilor atipice care necesita tratament. Am primit spre testare spray-ul Serozinc si a facut minuni: tenul meu este curat, matifiat, iar iritatiile sunt calmate si dermatitele reduse.


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Recomand cu incredere ”

Avand un ten gras,folosind acest produs am vazut o reducere semnificativa a porilor,luciul fetei de care incerc mereu sa scap si care inevitabil aparea in decursul unei zile s-a redus.Ma simt foarte norocoasa ca am gasit acest produs in farmacie si apoi l-am si primit spre testare,stiind deja ce minuni face am fost bucuroasa sa-l primesc.


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ un produs bun ”

Spray-ul Serozinc este un produs usor de folosit pe care il recomand atat dimineata inainte de aplicarea machiajului cat si in timpul zilei pentru o revigorizare rapida. Este unul dintre putinele produse ce nu imi provoaca alergii sau iritatii si se preteaza cu tenul meu.


De
 

Age: 18-24 ani

4

“ Ten matifiat ”

Am folosit sprayul Serozinc timp de 2 saptamani, iar efectele pe care le-am observat au fost micsorarea porilor si matifierea pielii dupa folosirea acestuia. Nu este un produs minune, dar folosit alaturi de altele, poate tine sub control aparitia imperfectiunilor.


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ SEROZINC-a must have ”

Pot spune ca #SEROZINC este un must have. Il folosesc dimineata si seara, ca si baza de machiaj si sunt foarte multumita de el. Tenul meu, care are niste imperfectiuni, a raspuns foarte bine la acest produs...s-a diminuat roseata, este mai curat si mai fresh. Sunt foarte multumita de el.


De
 

Age: 40-49 ani

5

“ Serozinc ”

Am folosit Serozinc timp de 12 zile, seara și dimineață. Tenul meu cu imperfecțiuni este acum mai curat și mai straducător. Recomand cu drag!

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele