CE ESTE
SOFROLOGIA

Un diagnostic de cancer poate cauza o experiență complicată atât pentru fizic cât și pentru psihic. Există o gamă de terapii și exerciții alternative pentru care vă pot ajuta să trăiți cu cancerul. Una din acestea este Sofrologia. Aceasta combină știința estică și vestică pentru a aduce armonie, calm și stare de bine pentru cei ce o practică.

Utilizează o serie de metode de relaxare centrate în jurul exercițiilor de respirație, meditație, hipnoză și mișcări ușoare pentru a vă ajuta să vă liniștiți, detensionați și concentrați pe starea dumneavoastră de bine.

Sofrologia joacă un rol tot mai important în a dezvolta practici de suport în oncologie. Tehnicile sofrologice vă vor ajuta să găsiți liniștea, să scădeți nivelul de stres și să vă oferiți oportunitatea de a lucra cu dumneavoastră prin exerciții simple și ușor de reprodus.

6 BENEFICII
ALE SOFROLOGIE 

Un diagnostic de cancer poate aduce o varietate de emoții. Sofrologia vă poate ajuta pentru a gestiona aceste emoții zilnic, atât în timpul tratamentului cât și după tratament.

Laroche-Posay Romania questionmark

ȘTIAȚI CĂ?

lrp oncology during scars did you know banner
PUTEȚI ÎNTREBA SPITALUL SAU CENTRUL DE ÎNGRIJIRE UNDE PRIMIȚI TRATAMENTUL PENTRU CANCER DACĂ OFERĂ ACEASTĂ ACTIVITATE.
SOFROLOGIA POATE FI PRACTICATĂ ÎN GRUP SAU PE CONT PROPRIU DACĂ ESTE MAI CONFORTABIL

SESIUNI CE POT
DURA DOAR 15 MINUTE

Deoarece Sofrologia poate fi practicată în sesiuni scurte, puteți să o integrați perfect în rutina dumneavoastră zilnică. Luați în considerare să setați o alarmă zilnică pentru a vă aminti să practicați aceste tehnici și încercați să păstrați consecvența pentru câteva săpămâni pentru a observa efectele benefice.