HRĂNEȘTE
PIELEA

După tratamentele oncologice pielea dvs. devine mai sensibilă și se poate subția în timp. Acum este momentul să vă răsfățați, adoptând o rutină zilnică hrănitoare pentru piele. Este important să știți de ce are nevoie pielea dvs.; de aceea pentru a proteja pielea sensibilă și fragilă, se recomandă folosirea unor balsamuri, creme hidratante după orice tratament oncologic.

Întrucât pielea tenului este expusă zilnic la lumină UV, poluare și tot felul de agresiuni exterioare, aceasta se murdărește mai repede decât restul corpului. Pentru a o proteja, începeți prin a o curăța cu atenție în fiecare dimineață și seară.

Pentru a avea grijă de pielea dvs. în timpul tratamentelor, aplicați cu generozitate o cremă hidratantă, pe față și corp, în fiecare dimineață și seară. Pe lângă pătrunderea rapidă în piele și calmarea acesteia, acest tip de produs previne xeroza cutanată, iritațiile și mâncărimile.

PĂREREA
EXPERTULUI

„Îngrijirea zilnică este esențială pentru a vă proteja pielea de efectele secundare ale tratamentelor oncologice. Aceasta garantează o calitate a vieții mai bună pe durata tratamentului.”

Pr. Brigitte Dréno Șef al Departamentului de Dermato-Oncologie, Director al Unității de Terapie celulară și genică, Vice-decan pentru Cercetare la Facultatea de Medicină din Nantes

RUTINA ZILNICĂ
PENTRU TEN

Nu uitați să hidratați și să hrăniți fiecare zonă a feței dvs. cu produse specifice care să răspundă nevoilor sale în fiecare zi. Folosiți un produs special pentru îngrijirea pielii fragile din jurul ochilor. O dată pe săptămână, folosiți o mască hidratantă pentru față, timp de 30 de minute, pentru a diminua senzația de ”piele strânsă” și pentru a oferi tenului tău un plus de luminozitate. O modalitate mai simplă de a reduce pungile de sub ochi este prin aplicarea produselor reci; astfel vă recomandăm pastrarea tuturor produselor pentru îngrijirea ochilor în frigider. Hidratați și protejați buzele cu un balsam.

persoana isi da pe spate cu crema de curatare

CURĂȚAȚI BLÂND TENUL CU O
CREMĂ DE CURĂȚARE HIPOALERGENICĂ PRECUM TOLERIANE CARING WASH

Vedeți mai multe
One Prerequisite = Zero Allergic reactions
If we detect a single case, we go back to the labs and reformulate
La roche posay apa termala

PREGĂTIȚI PIELEA CU 
FORMULA CALMANTĂ A APEI TERMALE 

Vedeți mai multe
We select the most protective packaging associated with only the necessary preservatives, to guarantee intact tolerance and efficacy over time.
femeie cu crema pe fata

APLICAȚI O CREMĂ HIDRATANTĂ FĂRĂ IRITANȚI
PRECUM TOLERIANE DERMALLERGO

Vedeți mai multe
Developed in collaboration with dermatologist and toxicologist, our products contain only the necessary ingredients, at the right active dose.
Anthelios fluid invizibil 50+

APLICAȚI O CREMĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ PRECUM
ANTHELIOS FLUID INVIZIBIL

Vedeți mai multe
Our products' tolerance is verified on the most sensitive skin: reactive, allergic, acne-prone, atopic, damaged or weakened by cancer treatments.


RITUALUL DE SEARĂ

La roche posay gama tolerian

CURĂȚAȚI TENUL
ȘERVEȚELE DEMACHIANTE POT FI UNEORI AGRESIVE PENTRU PIELEA SENSIBILIZATĂ, IAR UNELE GELURI DE CURĂȚARE POT USCA PIELEA. TONERELE PE BAZĂ DE ALCOOL SAU ULEIURILE ESENȚIALE POT AFECTA TENUL SENSIBIL.

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual2

PREGĂTIȚI PIELEA
CU UN LAPTE DEMACHIANT

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual3

APLICAȚI
O CREMĂ HIDRATANTĂ

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual4

REVITALIZAȚI ZONA OCHILOR
CU UN SCURT MASAJ 

Vedeți mai multe

RUTINA
PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE

Mâinile și picioarele dumneavoastră au nevoie de atenție specială. Aceste zone au o protecție naturală mai puțin bogată în substanțe grase, protectoare, deoarece sunt mai sărace în glande sebacee.  Ele tind să devină uscate mai repede, în special sub agresiunile factorilor externi (frig, frecare produsă de pantofi). Pielea poate să se crăpe și să devină dureroasă. Există câteva acțiuni-cheie care trebuie să le adoptați ca parte din viața dumneavoastră zilică. 

lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual1

DACĂ MÂINILE ȘI PICIOARELE DVS. SUNT IRITATE, AR TREBUI SĂ APLICAȚI CICAPLAST BALSAM B5, SEARA, ÎNAINTE DE CULCARE.

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual2

PENTRU UN MOMENT DE RELAXARE, PUTEȚI FOLOSI PRODUSE REPARATOARE PENTRU A VĂ FACE UN MASAJ BLÂND AL MÂINILOR ȘI PICIOARELOR. 

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual3

LĂSAȚI BALSAMUL SĂ INTRE ÎN PIELE PÂNĂ CÂND ACESTA ESTE COMPLET ABSORBIT.

Vedeți mai multe
persoana isi da cu crema pe calcai

AVEȚI GRIJĂ SĂ NU LĂSAȚI PRODUS ÎN EXCES ÎNTRE DEGETELE PICIOARELOR. 

Vedeți mai multe

PRODUSELE PE CARE LE RECOMANDĂM 
PENTRU ÎNGRIJIREA FEȚEI ȘI CORPULUI