free from spots

Știai că 80% din adolescenți se confruntă cu acneea?.

Suntem alături de tine!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

Ce este glicerina și care sunt beneficiile sale pentru piele?

Este un ingredient cu care poate nu v-ați întâlnit, dar în mod clar glicerina există în câteva din produsele de îngrijire  a pielii. În timp există posibilitatea să fi auzit de aceasta. Acest ingredient important are o listă lungă de beneficii care vă va face să luați loc și să fiți atenți...

Ce este?

Glicerina este un lichid dulce, incolor, inodor, la temperatura camerei, care poate fi înghețat sub formă de pastă și care are un punct de ardere extrem de ridicat. Aceasta este un bun solvent, multe substanțe se dizolvă în glicerină mai bine decât se dizolvă în apă sau alcool. Compusul organic, cunoscut, de asemenea, sub numele de glicerol este adesea folosit în realizarea săpunurilor sau produselor farmaceutice.

Ce cunoaștem despre Glicerină?

Există anumite elemente care fac ca Glicerina să fie atât de bună pentru îngrijirea pielii. În primul rând este un umectant, ceea ce în mod normal înseamnă că atrage hidratarea către piele. Capacitatea sa de a bloca hidratarea naturală a pielii a dus la utilizarea glicerinei pentru tratamentele acneice. Cel de-al doilea factor cunoscut despre Glicerină este acela că este higroscopică. Acest aspect este important pentru cei care doresc să hidrateze tenul pentru că Glicerina poate absorbi apa din aer. Glicerina tratează problemele de uscăciune ale pielii prin absorbția propriei greutăți în apă, pe parcursul a câteva zile, lăsând pielea hidratată și plăcută la atingere.

Pentru ce alte motive este Glicerina folosită în îngrijirea pielii?

Glicerina nu are un singur beneficiu. Pe lângă proprietățile sale incredibile de hidratare, aceasta are, de asemenea, și multiple alte beneficii pentru piele. Pentru cei care sunt îngrijorați de semnele de pe față lăsate de coșuri, e bine de știut că Glicerina le poate combate. Face acest lucru prin aportul său la crearea unei tonifieri netede a pielii și prin reducerea aspectului semnelor de-a lungul timpului. Este un ingredient care trebuie căutat de cei care suferă de acnee deoarece este perfect pentru eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii. Glicerina elimină celulele moarte prin aportul de proteine în acest proces. Proteinele sunt responsabile pentru dispunerea celulelor împreună și pentru prevenirea noilor celule formate. Prin furnizarea unui mediu optim pentru piele, Glicerina menține ten sănătos.

Există posibilitatea să nu fi auzit despre acest aspect înainte, dar cu siguranță veți căuta Glicerina data viitoare când alegeți produse de îngrijire a pielii!

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee