free from spots

Știai că 80% din adolescenți se confruntă cu acneea?.

Suntem alături de tine!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

Cum pregătim pentru machiaj tenul predispus la acnee?

Pentru persoanele care au un ten acneic acoperirea este adesea cheia pentru rezultate rapide și o transformare instantanee. Cu toate acestea miturile din jurul machiajului pot crea confuzie și îngrijorare pentru persoanele care doresc să acopere roșeața fără a ieși prea mult în evidență. Pregătirea tenului înainte de aplicarea machiajului reprezintă un pas esențial pentru obținerea unui rezultat fără cusur.

Pasul 1: Pregătirea unei baze curate

Folosiți Apa Micelară Effaclar pentru a curăța tenul acneic înainte de aplicarea oricărui tip de produse; acțiunea apei micelare vă va oferi o senzație de prospețime. 

Pasul 2: Alegeți crema hidratantă potrivită

Pentru persoanele care sunt îngrijorate de longevitatea machiajului, un primer reprezintă o opțiune bună pentru mai multă încredere. Majoritatea bazelor de machiaj au proprietăți care hidratează pielea și netezesc petele, fapt ce face ca această etapă să fie foarte importantă ca și bază. Pentru persoanele care au pete roșii, Acidul Salicilic și LHA oferă o acțiune keratolitică asupra pielii. Acestea elimină celulele moarte și exfoliază pielea. Între timp, Niacinamida începe să lucreze pe pielea inflamată. Aceste ingrediente pot fi descoperite în Effaclar DUO (+), o bază extraordinară pentru cei care au ten acneic.

Combinația dintre Airlicum și Carnozină din Effaclar K(+) face ca acesta să fie o bază perfectă de machiaj pentru tenul gras, cu puncte negre. Airlicum este un ingredient extrem de absorbant care absoarbe de 100 ori greutatea sa în sebum. În același timp, Carnozina din Effaclar K(+) poate să elimine punctele negre, având proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii. Combinația dintre aceste ingrediente puternice va asigura o piele mată și pregătită de machiaj, dar va și trata tenul gras și punctele negre.

Pentru persoanele cu ten gras, Effaclar Mat este alternativa perfectă la bazele tradiționale. Acesta Conține Perlite, un ingredient care va matifia pielea înainte de aplicarea machiajului. Folosiți Effaclar Mat pentru a menține pielea hidratată și fără luciu.

Cu un ten care este perfect pregătit puteți începe aplicarea machiajului!

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee