free from spots

Știai că 80% din adolescenți se confruntă cu acneea?.

Suntem alături de tine!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

Cum puteți împiedica aparița coșurilor înainte de un eveniment?

Este seara dinaintea nunții celei mai bune prietene, pe care a pregătit-o în mod meticulos timp de câteva luni. Sunteți domnișoară de onoare și doar ce ați descoperit un coș imens chiar în mijlocul frunții. Nu îl lăsați să vă ruineze ziua și urmați sfaturile noastre pentru a evita crizele de încredere în sine chiar înainte de marele eveniment.

FFS Mag article 30777 : Main article image (Aox-All-Rights-AdobeStock_85937260)

1. Eliminați stresul

Acordați-vă timp un masaj facial. Uitați de umeri și picioare, un masaj facial stimulator vă va ajuta să eliminați orice fel de anxietate înainte de marele eveniment. Dezechilibrele hormonale pot cauza izbucniri de cortizol, hormonul stresului, care contribuie la niveluri hormonale fluctuante. În cazul stresului unui eveniment de mare anvergură este foarte important să vă amintiți să destresați pielea și mintea.

2. Acțiunea tratamentelor pe timpul nopții

Dacă vă concentrați de obicei pe regimul matinal de îngrijire a pielii, începeți să faceți acest lucru și seara. Pielea noastră se repară și se regenerază singură pe parcursul somnului, așa că trebuie să o ajutați aplicând produse înainte de a merge la somn, permițând pielii sa le absoarbă pe parcursul nopții. Retinolul este un tratament adecvat pentru a fi folosit pe parcursul nopții deoarece încurajează transformarea și crearea de noi celule ale pielii -  chiar la timp pentru marele eveniment.

3. Adresați-vă imperfecțiunilor

Cu marele eveniment în apropiere, nu vreți să interfereze nimic cu încrederea de sine. În cazul în care aveți anumite coșuri de care trebuie să aveți grijă, folosiți produse care conțin acid salicilic și LHA. Acestea ingrediente vă vor permite să scăpați de celulele moarte și să exfoliați porii în profunzime, fapt care vă va ajuta să pavați drumul spre o piele mai curată.

4. Evitați experiența unei pieli cu impurități

Vă confruntați cu experiența unui ten cu impurități: Pielea arată lucioasă, grasă și poate fi lipicioasă la atingere. Puteți, de asemenea, să simțiți că pielea se sufocă, este blocată, transpiră…În acest moment, folosirea unei măști reglatoare de sebum pare adesea a fi cea mai bună soluție pentru absorbția imediată a sebumului și pentru reducerea porilor! Dar măștile reglatoare de sebum pot fi cel mai de temut inamic! Într-adevăr, aceste măști care absorb foarte rapid sebumul pot fi foarte agresive și pot genera o reacție de imunitate a pielii: pielea produce mai mult sebum pentru a se proteja față de această agresivitate: acest aspect este ceea ce noi numim ”efectul de recul al sebumului”, iar pielea dumneavoastră poate deveni chiar mai grasă ca înainte! Drept soluție, puteți încerca doar măști de față, purificatoare, anti-inflamatoare, din categoria dermatocosmeticelor, care nu usucă pielea și nu implică efectul de recul, pentru o eficiență pe termen lung, chiar și pentru tenul sensibil!

5. Totul începe de la ochi

Aveți grjă de ochi; aceștia sunt primii pe care îi observă majoritatea persoanelor. Soluțiile de strălucire a zonei ochilor cu Niacinamidă pot reduce aspectul de cercuri negre și pot lumina zona oculară. Acest lucru este important în special pentru cei care nu au reușit să doarmă prea mult pe parcursul unui eveniment major.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee