free from spots

Știai că 80% din adolescenți se confruntă cu acneea?.

Suntem alături de tine!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

Eruptii in ziua mea cea mare. AJUTOR!

Mintea umana este asemanatoare unui supercalculator. Intr-o zecime de secunda, putem scana fata unei persoane, tragand tot felul de concluzii despre acea persoana in mod instantaneu. Prima impresie chiar conteaza.

FFS Mag article 30747 : Main article image (LP50108)

Singurul si cel mai mare inamic al primei impresii? Acesta se poate dezbate, insa acneea este un competitor puternic. Acneea poate afecta increderea si stima de sine a unei persoane, transformand o imagine pozitiva, intr-una ce poate transmite urmatorul mesaj: Nu te uita la mine. Adevarul este ca, daca nu o controlam din timp, acneea are puterea  de a narui toate momentele speciale din viata unei persoane.

Sa luam in considerare o studenta talentata. Este tanara, unica si determinata. A petrecut ani intregi sa isi construiasca CV-ul pentru a se perfectiona extra-culicular. Acesta este momentul ei. Totul in ceea ce o priveste ar trebui sa ii evidentieze potentialul. Si iata ca in asteptarea acelui interviu de mult visat, exista un singur cuvant in mintea ei: cosuri...

Sau sa ne gandim la acel baiat dragut, care se pregateste pentru intalnirea visurilor lui de pe Tinder. Barba de hipster: da.  Stil relaxat: da. Are personalitate si stil, merita sa faca o prima impresie care sa-i ofere statusul: "potrivit". Insa, in ceea ce il priveste, exista un singur cuvant tatuat in capul lui: fata de pizza...

Daca acneea este inamicul primei impresii, salvatorul sau ar trebui sa fie increderea. Increderea in sine este contagioasa, dar uneori are nevoie de o mana de ajutor. Si aici, tenul cu tendinta acneica preia din nou controlul! Eroul din baia fiecaruia? O crema colorata cu pigmenti pentru un aspect natural, pentru netezirea tenului, bogata in ingrediente active care trateaza imperfectiunile si urmele post-acneice pe termen lung. Atat de imperceptibil, incat chiar si hipsterii pot sa isi camufleze imperfectiunile.

Incearca tratamentul colorat Effaclar Duo (+) Uniformizator pentru ingrijirea tenului in ziua ta cea mare: lasa prima impresie pe care o meriti.

1Psychol Sci. 2006 Jul;17(7):592-8.
First impressions: making up your mind after a 100-ms exposure to a face.
Willis J1, Todorov A.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee