free from spots

Știai că 80% din adolescenți se confruntă cu acneea?.

Suntem alături de tine!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

Serozinc: o nouă abordare pentru tonifierea pielii

Curățați, tonifiați, hidratați; toate acestea reprezintă mantra îngrijirii pielii care a trecut testul timpului. Și în timp ce piesa de rezistență a oricărei rutine de succes pentru îngrijirea pielii este respectarea acestor etape, alegerea produselor adecvate poate să fie mult mai provocatoare decât simpla mantra. Un nou tip de toner pentru a te ajuta în rutina zilnică de îngrijire a pielii, Serozinc este minunat și se adresează tenului cu probleme. Bloggerii sunt de acord.

Cum acționează Serozinc?

Serozinc reprezintă următorul pas în rutina de îngrijire a pielii după curățare și înainte de hidratare. Pulverizați pur și simplu spray-ul tonifiant pe piele. Lăsați să se absoarbă pentru a reduce agravarea pielii sensibile prin frecare sau atingere. Simplitatea formulei este motivul pentru care acest produs a câștigat atât de mulți fani.

Cum funcționează Serozinc?

Imediat ce este aplicat pe piele, spray-ul începe să acționeze asupra porilor și matifiază pielea. Formula se adresează și altor aspecte ale tenului gras, oferind o senzație de prospețime pe parcursul întregii zile pentru tenul gras.

Când trebuie folosit?

Formula este blândă și poate fi folosită dimineața și seara, cât și pe parcursul zilei dacă este necesar. Pulverizați spray-ul în fiecare dimineață. după folosirea gelului de curățare și pielea va deveni mai mată și curată pe parcursul zilei. Nimic mai simplu!

Care sunt ingredientele Serozinc?

Formula izotonă reduce riscul de reacții sau de sensibilitate și se completează perfect cu echilibrul natural al pielii. Acesta are o formulă care poate înlocui pierderea de fluide din corp în timp ce continuă să respecte sensibilitatea pielii. Apa, sulfatul de zinc și clorura de sodiu sunt ingredientele folosite în cadrul acestui produs multi-funcțional, dar nu vă lăsați păcăliți, beneficiile sunt numeroase.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Curățare
Img_Curățare

Descoperă mai multe

Îngrijire
Img_Îngrijire

Descoperă mai multe

Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee