free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

”Am scăpat de acneea inflamatorie a fiicei mele”

Laura suferea de acnee de câteva luni. Dar cu ajutorul dermatologului, aceasta a putut să facă față acestei afecțiuni, iar acum are o piele curată din nou. Descoperiți modul în care a reușit, conform explicațiilor mamei sale, Chantal.

Context

Chantal, când a apărut pentru prima oară acneea fiicei tale?

Fiica mea Laura a început să aibă acnee în jurul vârstei de 14 ani. Chiar la mijlocul adolescenței sale!

Simptome

Cum s-a manifestat acneea?

Pentru început, Laura a avut doar câteva pete și mici imperfecțiuni pe față, dar imediat problema a devenit mult mai gravă. Punctele negre și petele roșii au izbucnit și pe spate și pe piept. Pe parcursul vacanțelor de vară, petele au dispărut. Fiica mea a fost plină de bucurie! Din nefericire, câteva săptămâni mai târziu a revenit, însă, la școală, iar problema a revenit.

Soluția

Ce ați hotărât să faceți?

Pentru a găsi o soluție pentru a acneea ei, am făcut o programare la dermatolog. Acesta ne-a explicat că, de fapt, soarele este un prieten fals pentru acnee. Laura a renunțat astfel să își mai usuce coșurile la soare. Dermatologul a învățat-o, de asemenea, pe Laura cum să să aibă zilnic grijă de pielea ei. Cu ajutorul agenților de curățare, cu o cremă pentru tenul gras și cu un machiaj non-comedogenic, această consultație i-a permis să o ia de la capăt și să aibă un nou început. Dermatologul i-a prescris, de asemenea, un tratament pentru acnee pentru ca aceasta să îl aplice pe zonele afectate. Datorită tuturor acestor măsuri, acneea fiicei mele s-a redus în mod vizibil după o lună. După un an, aceasta a dispărut complet. În cele din urmă am scăpat complet de acneea inflamatorie! Laura și-a recâștigat încrederea în sine. Este foarte frumos să o vedem zâmbind din nou și bucurându-se în fiecare dimineață!

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32239
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Îngrijire
Img_Îngrijire

Descoperă mai multe

Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee