free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

5 modalități simple prin care bărbații pot îmbunătăți aspectul pielii

Cu siguranță bărbații întâmpină probleme cu pielea, imbătrânire, pete și roșeață, la fel ca femeile, astfel încât este necesar să se informeze mai mult despre îngrijirea pielii. Cu ajutorul acestor sfaturi și trucuri simple veți fi pe calea cea bună spre a vă îmbunătăți aspectul pielii.

FFS Mag article 30773 : Main article image (Aox-All-Rights-AdobeStock_72447629)

1 - Spălați-vă pe față

Da, este foarte simplu. Spălați-vă întotdeauna pe față dimineața; nu numai că acest lucru vă va trezi, dar va elimina și celulele moarte ale pielii. O aglomerare de celule moarte la nivelul pielii o poate determina să arate ternă și predispusă la apariția coșurilor.

2 - Hidratați pielea

După spălarea feței, hidratarea va ajuta la reținerea substanței hidratante, dar asigurați-vă că alegeți un produs de hidratare potrivit. Majoritatea loțiunilor pentru bărbați au la bază ulei, care este potrivit dacă aveți un ten normal, și chiar mai bun dacă aveți un ten uscat. Pentru cei care au tenul gras se poate opta pentru creme de față pentru bărbați, dar care au la bază apă.

3 - Beți multă apă

Mențineți-vă corpul bine hidratat; pielea dumneavoastră vă va mulțumi pentru acest lucru! Pielea este cel mai mare organ și asigurându-vă că mâncați bine și vă mențineți hidratat, corpul dumneavoastră este bine echipat pentru a furniza pielii tot ceea ce are nevoie.

4 - Folosiți o cremă cu retinol

Pentru cei care sunt îngrijorați de îmbătrânire, pur și simplu adăugați crema cu retinol la kitul dumneavoastră de îngrijire. Retinolul ajută celulele pielii să funcționeze mult mai eficient și să producă colagen, fapt care va ajuta la lupta împotriva oricăror riduri sau pete. Dacă folosiți Retinolul pe parcursul zilei, asigurați-vă că îl folosiți în combinație cu un factor de protecție solară ridicat care să vă protejeze împotriva razelor UVA și UVB. Alternativ, puteți folosi această cremă ca tratament pe timpul nopții.

5 - Alegeți cu mare atenție aparatul de ras

Nu, nu megeți să cumpărați cel mai ieftin aparat, sau să îl luați pe cel care are cele mai multe lame, ci alegeți un aparat potrivit pentru pielea dumneavoastră. Pentru că majoritatea bărbaților folosesc aparatele de ras de câteva ori pe săptămână, este important să folosiți unul care nu va cauza inflamarea pielii. Luați în considerare sensibilitatea pielii și duritatea bărbii. Dacă aveți fire de păr care cresc sub piele sau vă iritați de la apartul de ras incercați să folosiți un spray calmant după ras pentru a combate iritația și orice urmă de roșeață. O pulverizare de apă termală ar trebui să vă ajute să calmați orice disconfort pe care îl poate avea pielea sensibilă după bărbierire.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32240
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee