free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

Cea mai bună îngrijire matinală a tenului cu probleme

Alegerea unui regim eficient de îngrijire a pielii poate să ne facă pe mulți dintre noi să ne simțim copleșiti și dezamăgiți. O lipsă de rezultate cuplată cu o cantitate mare de produse pe piață, reprezintă rețeta pentru un dezastru. Dermatologul Dr. Tabi Leslie crede că cel mai bun mod pentru a avea grijă de tenul cu probleme este  folosirea moderată a produselor.

FFS Mag article 30779 : Main article image (GettyImages-78432727)

De ce trebuie să ne modificăm rutina zilnică de îngrijire a tenului?

Mulți dintre noi considerăm că utilizarea unei diversități de produse și mărci poate rezolva toate problemele și că produsele cele mai puternice sunt cele de care avem nevoie. Nu este cazul aici. Încărcarea pielii dimineața cu o mulțime de produse (chiar înainte de aplicarea machiajului) poate face mult mai rău decât bine. Folosirea mai multor produse în același timp lasă pielea iritată, în special dacă este predispusă la acnee sau este sensibilă.

Care sunt ingredientele cele mai recomandate a fi utilizate în rutina zilnică de îngrijire?

Gelul Spumant Purifiant La Roche-Posay

Acesta acționează pentru a reduce excesul de sebum și pentru a elimina impuritățile care duc la apariția coșurilor. Sebumul este esențial pentru pielea oricărei persoane; acesta reduce pierderea de apă de la suprafața pielii și protejează pielea de bacterii. Un exces de sebum poate determina ca pielea să fie mai grasă, și în cele din urmă poate genera probleme. Gelul de curățare blochează acest aspect, oferind un ten curat și proaspăt fără să îl usuce.

Crema Anti imperfecțiuni Effaclar Duo (+)

Aceasta folosește o serie de ingrediente anti iritații care sunt blânde pentru a putea fi folosite în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Această cremă este non-comedogenică, ceea ce înseamnă că are o formulă care nu determină închiderea porilor. Acest lucru este extrem de important pentru cei cu un ten cu probleme deoarece produsele comedogenice cauzează adesea apariția punctelor negre. Includerea produselor non-comedogenice în regimul zilinic de îngrijire a pielii vă va ajuta să luptați cu excesul de sebum. 

Crema Anti imperfecțiuni Effaclar Duo (+) este perfectă pentru combaterea problemelor tenului. Aceasta nu doar că desfundă porii, dar și reduce aspectul roșiatic, luptă împotriva luciului și ajută textura pielii să pară mai fină. Semnele roșii și negre pot fi reduse pentru a obține o textură netedă a pielii. Crema reprezintă o bază foarte bună pentru machiaj, astfel că este modalitatea perfectă pentru rutina matinală de îngrijire a pielii.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Îngrijire
Img_Îngrijire

Descoperă mai multe

Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee