free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

Cele mai bune superalimente pentru sănătatea pielii

Ce tipuri de alimente sunt bune pentru piele și sănătate?

FFS Mag article 30759 : Main article image (Aox-All-Rights-AdobeStock_111774535)

Hrănirea pielii din exterior:

Cu siguranță ați auzit despre superalimente. A devenit un termen la modă pentru orice fel de alimente care au super beneficii pentru corpul dumneavoastră. Popularitatea superalimentelor a făcut astfel ca unii dintre noi să renunțe la chipsuri în favoarea napului și la Coca Cola în favoarea apei cu cocos. În timp ce implicațiile pentru sănătate ale anumitor alimente au fost documentate la nivel extins, doar recent s-a stabilt că alimentele respective pot de asemenea avea implicații asupra pielii.

Ce alimente sunt bune pentru pielea mea?

Ați auzit vreodată de dieta pentru o piele sănătoasă?

Superalimentele trebuie în mod clar să facă parte din dieta dumneavoastră! Termenul de ”superalimente” a început să prindă viață pe site-uri de sănătate și wellbeing pentru a descrie alimentele pline de bunătăți. Superalimentele, în mod normal, conțin o cantitate mare de nutrienți - antioxidanți, vitamine și minerale. Alimentele bogate in antioxidanți protejează corpul nostru de deteriorarea celulelor și împiedică apariția bolilor, în timp ce vitaminele ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, la menținerea sănătății oaselor și la întărirea sistemului imunitar.

Morcovii reprezintă o sursă importantă de vitamina A. Vitamina A contribuie la eliminarea punctelor negre prin împiedicarea apariției de celule în stratul superior al pielii. Producția prea mare de celule poate conduce la apariția celulelor moarte și sebumului combinat cu punctele negre. Asigurați-vă că aveți niveluri optime de Vitamina A, prin adăugarea morcovilor dietei dumneavoastră zilnică. Apa poate conține, de asemenea, Vitamina A și Vitamina C. Vitamina C este importantă pentru corp deoarece este necesară pentru creștere și regenerare.

Ce alimente sunt bune pentru sănătatea mea?

Napul, poate unul dintre cele mai actuale superalimente conține fitonutrienți, care pot fi găsiți în alimentele bazate pe plante și sunt benefici sănătății. Somonul este, de asemenea, un superaliment! Acesta conține acizi grași Omega 3 pe care corpul nu îi poate produce singur, care sunt benefici în managementul durerii asociată articulațiilor, de exemplu.
Ouăle sunt, de asemenea, niște superalimente care sunt, în special, foarte bune pentru cei care doresc să micșoreze caloriile din dieta zilnică, sau care vor să aibă un mic dejun sănătos. Ouăle conțin 6 grame de proteine și doar 72 de calorii. În plus, ouăle sunt incredibil de versatile și de ușor de pregătit, putând fi introduse în preparate chiar și de către persoanele începătoare.

Spre deosebire de alte fructe, avocado este bogat în grăsimi (da, grăsimile pot fi sănătoase!) mai degrabă decât în carbohidrați. Avocado este foarte special datorită conținutului de 20 de minerale și vitamine diferite inclusiv vitaminele K, C & E. Un beneficiu suplimentar al acestor fructe este că nu conțin nici un fel de colesterol și au un nivel redus de grăsimi saturate.

Aceste superalimente vă vor ajuta să arătați fabulos la interior și la exterior. Cu beneficii ridicate asupra sănătății și pielii, superalimentele pot să vă ajute să vă simțiți bine în interior și să arătați bine în exterior.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee