free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

De ce durează atât de mult să scap de acnee?

Din nefericire, nu există nicio modalitate de combatere rapidă a acneei. Nu contează cât de mult vă doriți să existe o soluție, acneea nu dispare rapid. Tratamentele au fost verificate constant și cremele au fost aplicate  timp de câteva săptămâni înainte de a se vedea rezultatele - deci, de ce durează atât de mult să scăpăm de acnee?

FFS Mag article 30785 : Main article image (Aox-All-Rights-AdobeStock_70663405)

Nu ne adresăm cauzei

În primul rând este foarte important să înțelegem că acneea este cauzată de numeroși factori, care fac ca aceasta să fie foarte dificil de tratat. Spre deosebire de alte condiții ale pielii sau afecțiuni, este foarte greu să se testeze ce cauzează acneea. Dieta, stilul de viață, dezechilibrul hormonal, producția de sebum în exces și obiceiurile greșite se află printre variabilele care pot cauza acneea.
Imediat ce am stabilit cauza, este mult mai simplu să alegem tratamente adecvate pentru acnee, dar micșorarea listei poate dura ceva timp! Încercați să numarați dățile în care ați încercat să identificați ce cauzează coșurile prin menținerea unui jurnal al tenului.
Notați numărul de zile în care tenul a fost sănătos și ce ați făcut, mâncat, etc.. Identificarea sursei problemei va fi foarte ușoară dacă puteți observa că în zilele în care au apărut coșuri, ați mâncat un anumit tip de mâncare, ați purtat un anumit machiaj sau ați făcut o activitate specifică.

Tratăm ce nu trebuie

În călătoria noastră spre factorul declanșator al acneei putem spune că am folosit tratamente incorecte, care fac ca problemele noastre să se înrăutățească. Există tipuri diferite de imperfecțiuni, pentru care sunt necesare diferite tratamente. Tratarea lor în modul greșit poate face ca acestea să reziste mai mult timp sau să se înrăutățească. Dacă considerați că pielea dvs. se inflamează sau devine inconfortabilă la începutul tratamentului, cel mai bine este să așteptați și să consultați un medic. Aceasta este modalitatea în care puteți fi siguri că nu afectați pielea.

Așteptarea de a găsi o soluție pentru acnee

Este adesea surprinzător și dezamăgitor să aflați că nu există nicio soluție pentru acnee, iar acest lucru ne poate face să credem că nu vor dispărea niciodată coșurile. Cu toate acestea, a rămâne la tratamentul corect este modalitatea perfectă pentru a trata acneea, iar simptomele pot fi gestionate cu succes cu ajutorul unui tratament de durată pentru acnee.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee