free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

De ce să folosim gelul de curățare Effaclar pentru tenul cu tendință acneică?

Descoperiți de ce Gelul de curățare Effaclar de la Roche Posay este aliatul perfect în rutina de curățare pentru a combate coșurile în mod eficient.

LP50542_big.png

Ce să căutați atunci când alegeți gelul de spălat pe față pentru tenul cu tendință acneică?

Atunci când căutați un gel de curățare a feței, cel mai bine este să alegeți produsele special formulate pentru tenul predispus la acnee. Acest lucru se întâmplă pentru există o mai mare probabilitate ca acestea să conțină ingrediente care luptă împotriva coșurilor, dar sunt în același timp delicate cu pielea. Gelul de Curățare Effaclar este un gel de curățare purifiant, care se transformă în spumă odată ce este întins. Formula sa specială pentru tenul gras, curăță pielea și o lăsă curată.

Cum puteți folosi Gelul de curățare Effaclar?

Gelul de Curățare Effaclar Purifiant este suficient de blând pentru a putea fi folosit de 2 ori pe zi. Introduceți-l în rutina zilnică înainte de tonifiere și hidratare. Gelul este ușor de folosit și se aplică ușor pe piele. Masați gelul pe piele cu mișcări circulare înainte de clătire. Veți obține imediat o senzație de piele curată, calmată și plină de prospețime.

Ce ingrediente sunt folosite în Gelul de Curățare Effaclar Purifiant?

Formula Gelului de Curățare Effaclar Purifiant este îmbogățită cu Apa Termală de la Roche Posay, cât și cu pidolat de zinc. Adăugarea acestor ingrediente face ca formula să fie blândă cu tenul, iar gelul nu agravează tenul sensibil. Formula fără parabeni, fără săpun, împreună cu o listă minimă de ingrediente, face ca acesta să fie un produs important.

Persoanele care au un ten cu tendință acneică au adesea și un ten sensibil. Acest lucru poate fi o grijă suplimentară atunci când încercați să curățați iritațiile, iar produsele pot irita și mai mult tenul dumneavoastră și pot exacerba problemele deja existente.  Gelul de Curățare Effaclar Purifiant este testat sub control dermatologic și respectă toate standardele de toleranță și eficacitate.

Imediat ce ați stabilit o bază pentru regimul de îngrijire a pielii, puteți începe să adăugați produse pentru a trata imperfecțiunile și roșeața. Adăugați apa micelară ULTRA Effaclar la rutina zilnică pentru a completa eficiența gelului de curățare. Folosiți în continuare Effaclar DUO (+), care va reduce aspectul imperfecțiunilor, oferind o piele mată și hidratată.

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Curățare
Img_Curățare

Descoperă mai multe

Îngrijire
Img_Îngrijire

Descoperă mai multe

Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee