free from spots

Descoperă tot ceea ce trebuie să știi pentru a combate acneea
și a te simți bine în pielea ta

Rezultatele instantanee ale acneei in era digitala

FFS Mag article 30756 : Main article image (GettyImages)

"Am nevoie sa scap de acnee. ACUM."

Filmele, muzica, jocurile live pana la dispozitivele digitale. Expediere in aceeasi zi, la un click distanta. Iar, cand vine vorba de socializare, suntem hiperconectati. Asadar, daca rapiditatea este echivalentul noii normalitati, se intelege de ce este greu sa acceptam vestile mai putin bune: majoritatea  tratamentelor anti-acneice pot incepe sa aiba efecte abia dupa sase saptamani.

Iar cultura selfie … Selfie-urile sunt despre a captura momentul, dar isi pot pierde din spontaneitate si distractie pentru 90% din adolescentii care au acnee.  Daca vrei sa traiesti raportandu-te la perfectiunea de astazi a star-urilor, exista photoshop si machiaj. Insa, fondurile de ten de calitate redusa, aplicate in straturi dense si  folosirea demachiantelor neadecvate la finalul zilei, contribuie toate la un ciclu vicios pentru tenul predispus la acnee.

Tratamentele traditionale anti-acneice: prea lente pentru era digitala

Bineinteles, cea mai noua solutie pentru a aborda tenul cu tendinta acneica este de a trata de la radacina cauzele sale. Iar acest lucru presupune a merge la dermatolog. Dar, in lumea rezultatelor instante, chiar si tratamentele de top pot parea lente. "Din pacate, adolescentul de rand nu are rabdarea de a urma tratamente pe o perioada lunga de timp - iar jumatate dintre acestia pur si simplu renunta". Dr. Philippe Beaulieu.

Tratamentele colorate: Noii eroi ai acneei

Fara a necesita saptamani intregi pentru a li se observa rezultatele, aceste formule noi se potrivesc perfect in lumea de astazi, concentrata asupra satisfactiilor imediate. In cateva secunde, pigmentii naturali al acestor formule niveleaza aspectul tenului. In cele din urma, tenul cu tendinta acneica este pregatit de selfie. Instantaneu.

Iar vestile bune continua sa apara…

Datorita efectului de satisfactie instantanee, vei fi predispus mai mult sa urmezi tratamentul, ceea ce inseamna ca ingredientele active vor putea trata imperfectiunile si urmele post-acneice in profunzime. Win win!

1 Haute Autorité de Santé (French healthcare authority) October 2015 press release

Acest articol este strict informativ.
Îți recomandăm să soliciți sfaturile unui dermatolog înainte de a începe un nou regim sau a urma un tratament.

32238
|||

Rutina de îngrijire potrivită

Îngrijire
Img_Îngrijire

Descoperă mai multe

Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

Descoperă mai multe despre îngrijirea pielii predispuse la acnee