v_header-range_default.jpg

Anthelios
Anti-Imperfecțiuni
gel-cremă SPF50+

Cremă de protecție solară foarte ridicată pentru pielea cu tendință acneică ce riscă urme induse de raze UV și erupții după expunerea solară.

Sfatul dermatologului

Supra-expunerea la soare este periculoasă. Adoptați un comportament responsabil.

  • ImgPicto_FațăFață
  • ImgPicto_Testat alergologicTestat alergologic
  • ImgPicto_Protecție foarte ridicatăProtecție foarte ridicată
  • ImgPicto_Piele cu tendință acneciăPiele cu tendință acneciă

ANTHELIOS ANTI-IMPERFECȚIUNI GEL-CREMĂ SPF50+ este o cremă de protecție solară îmbogățită cu Acid Salicilic și Niacinamidă. Formula acesteia oferă o protecție foarte ridicată cu spectru larg (UVA-PF 21, UVB, anumite raze Infraroșii de tip A și poluare) pentru pielea cu tendință acneică cu risc de urme induse de razele UV și erupții după expunerea la soare. Control al luciului de durată. Foarte rezistentă la apă.

Tub cu pompiță 50ml

Proprietăți

Potrivită pentru pielea grasă, cu tendință acneică, ce riscă urme induse de razele UV și erupții după expunerea la soare (efectul de recurență) Pentru intensitate solară extremă. Fotostabilă. Non-comedogenică.
XL-PROTECT™ oferă o protecție foarte ridicată cu spectru larg, anti UVA și UVB. SPF-ul optim 50+ oferă o protecție îmbunătățită împotriva razelor UVA (peste recomandarea Europeană pentru produsele de protecție solară) mulțumită tehnologiei XL-PROTECT™, un sistem de filtrare al razelor, combinat cu Apa Termală La Roche-Posay, cu proprietăți antioxidante.
Tehnologia AIRLICIUM™ cu micro-particule matifiante absoarbe imediat sebumul și respinge transpirația, pentru a crea un … de lungă durată.Îmbogățită cu ACID SALICILIC & NIACINAMIDĂ, formula țintește imperfecțiunile existente și ajută la prevenirea urmelor induse de razele UV.

Eficiență

Pentru mai bine de 30 de ani, Anthelios a fost pionier în ceea ce privește inovația de ultimă generație: filtre UVA, protecție cu spectru larg, texturi și tehnologii. Anthelios Shaka Fluid a atins cea mai înaltă protecție UVA din istoria Anthelios.

Eficacitate dovedtiă clinic pe pielea sensibilă sau intolerantă. Eficacitatea produselor Anthelios a fost demonstrată de 31 de studii clinice efectuate în vivo de către medici dermatologi experți renumiți în foto-dermatologie.

Mod de utilizare

Non-grasă.
Non-lipicioasă.
Fără urme albe.

Aplicați frecvent și în strat generos pentru a menține protecția ridicată, în special după ce ați transpirat sau uscat cu prosopul. Aplicați produsul de protecție solară chiar înainte de a vă expune la soare. Uz extern.
Anthelios  Anti-Imperfecțiuni gel-cremă SPF50+ packshot from Anthelios, by La Roche-Posay

La Roche-Posay recomandă

Rutina Anthelios

Cum să îți îngrijești corect pielea

Ingrediente

ImgIngredient_ACID SALICILIC ȘI NIACINAMIDĂ
ACID SALICILIC ȘI NIACINAMIDĂ

Țintește imperfecțiunile existente și ajută la prevenirea urmelor induse de razele UV.

ImgIngredient_Tehnologia AIRLICIUM™
Tehnologia AIRLICIUM™

Micro-particule matifiante ce absorb imediat sebumul și resping transpirația, pentru a crea o senzație de uscat la atingere, efect anti-luciu.

ImgIngredient_XL-PROTECT™
XL-PROTECT™

FILTRU DE PROTECȚIE CU SPECTRU LARG
Un amestec puternic între filtre UV și anti-oxidanți ce depășește protecția cu spectru larg UVA și UVB pentru a proteja împotriva daunelor induse de agresori ai pielii precum razele infraroșii sau poluarea.

Angajamentul nostru pentru siguranță

Standarde de siguranță ce depăsesc reglementarile cosmetice internaționale.