\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Anthelios Dermo-Pediatrics
Lapte pentru bebeluși
SPF 50+

PENTRU EXPUNEREA INDIRECTĂ LA SOARE.
Protecție foarte ridicată pentru față și corp.

 • Facebook
 • Pin
0.00

  Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor.

  Flacon 50ml

  Proprietăți

  Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor. Pentru față și corp. Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni a copilului.
  O noua formulă special creată pentru bebeluși. Protecție optimă SPF 50+ împotriva UVB și UVA, mai ridicată decât standardele europene (cu privire la protecția solară), grație sistemului de filtrare fotostabil brevetat. Formula care respectă pielea bebelușilor: elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță. Îmbogățită cu extract natural de Unt de shea, pentru a hidrata și calma pielea și pentru a-i foritifica bariera cutanata. 
  O textura onctuoasă, catifelată și confortabilă. Hipoalergenică. Testată sub control pediatric și dermatologic.

  Mod de utilizare

  Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Protejați-i cu pălării, tricou și ochelari de soare. Expunerea excesivă, chiar și indirectă la razele solare poate fi periculoasă. Niciun produs nu oferă protecție 100%. Aplicați produsul înainte de a ieși la soare pe zonele neacoperite ale bebelușului. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special în caz de transpirație. Evitați contactul cu ochii, clătiți cu atenție zona respectivă. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemana copiilor.

  Angajamentul nostru pentru siguranță

  Standarde de siguranță ce depăsesc reglementarile cosmetice internaționale.