HRĂNEȘTE
PIELEA

După tratamentele oncologice pielea dvs. devine mai sensibilă și se poate subția în timp. Acum este momentul să vă răsfățați, adoptând o rutină zilnică hrănitoare pentru piele. Este important să știți de ce are nevoie pielea dvs.; de aceea pentru a proteja pielea sensibilă și fragilă, se recomandă folosirea unor balsamuri, creme hidratante după orice tratament oncologic.

Întrucât pielea tenului este expusă zilnic la lumină UV, poluare și tot felul de agresiuni exterioare, aceasta se murdărește mai repede decât restul corpului. Pentru a o proteja, începeți prin a o curăța cu atenție în fiecare dimineață și seară.

Pentru a avea grijă de pielea dvs. în timpul tratamentelor, aplicați cu generozitate o cremă hidratantă, pe față și corp, în fiecare dimineață și seară. Pe lângă pătrunderea rapidă în piele și calmarea acesteia, acest tip de produs previne xeroza cutanată, iritațiile și mâncărimile.

PĂREREA
EXPERTULUI

"Îngrijirea zilnică este esențială pentru a vă proteja pielea de efectele secundare ale tratamentelor oncologice. Aceasta garantează o calitate a vieții mai bună pe durata tratamentului.”

Pr Brigitte Dreno Șef al Departamentului de Dermato-Oncologie, Director al Unității de Terapie celulară și genică, Vice-decan pentru Cercetare la Facultatea de Medicină din Nantes

RUTINA ZILNICĂ
PENTRU TEN

Nu uitați să hidratați și să hrăniți fiecare zonă a feței dvs. cu produse specifice care să răspundă nevoilor sale în fiecare zi. Folosiți un produs special pentru îngrijirea pielii fragile din jurul ochilor. O dată pe săptămână, folosiți o mască hidratantă pentru față, timp de 30 de minute, pentru a diminua senzația de ”piele care ține” și pentru a oferi tenului tău un plus de luminozitate. O modalitate mai simplă de a reduce pungile de sub ochi este prin aplicarea produselor reci; astfel vă recomandăm pastrarea tuturor produselor pentru îngrijirea ochilor în frigider. Hidratați și protejați buzele cu un balsam.RITUALUL DE DIMINEAȚĂ

lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-morning_ritual1

CURĂȚAȚI BLÂND TENUL CU O CREMĂ DE CURĂȚARE HIPOALERGENICĂ PRECUM TOLERIANE CARING WASH

Vedeți mai multe
One Prerequisite = Zero Allergic reactions
If we detect a single case, we go back to the labs and reformulate
La roche posay apa termala

Prepare your skin with Thermal Spring Water’s soothing formula

Vedeți mai multe
We select the most protective packaging associated with only the necessary preservatives, to guarantee intact tolerance and efficacy over time.
femeie cu crema pe fata

Apply a moisturising cream such as Toleriane Ultra

Vedeți mai multe
Developed in collaboration with dermatologist and toxicologist, our products contain only the necessary ingredients, at the right active dose.
Anthelios fluid invizibil 50+

Apply a photo-protective cream like Anthelios KA+ or Anthelios Invisible Fluid

Vedeți mai multe
Our products' tolerance is verified on the most sensitive skin: reactive, allergic, acne-prone, atopic, damaged or weakened by cancer treatments.


RITUALUL DE SEARĂ

La roche posay gama tolerian

CURĂȚAȚI TENUL
ȘERVEȚELE DEMACHIANTE POT FI UNEORI AGRESIVE PENTRU PIELEA SENSIBILIZATĂ, IAR UNELE GELURI DE CURĂȚARE POT USCA PIELEA. TONERELE PE BAZĂ DE ALCOOL SAU ULEIURILE ESENȚIALE POT AFECTA TENUL SENSIBIL.

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual2

PREGĂTIȚI PIELEA
CU UN LAPTE DEMACHIANT

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual3

APLICAȚI O CREMĂ HIDRATANTĂ

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual4

REVITALIZAȚI ZONA OCHILOR
CU UN SCURT MASAJ

Vedeți mai multe

RUTINA
PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE

Mâinile și picioarele dumneavoastră au nevoie de atenție specială. Aceste zone au o protecție naturală mai puțin bogată în substanțe grase, protectoare, deoarece sunt mai sărace în glande sebacee. Ele tind să devină uscate mai repede, în special sub agresiunile factorilor externi (frig, frecare produsă de pantofi). Pielea poate să se crăpe și să devină dureroasă. Există câteva acțiuni-cheie care trebuie să le adoptați ca parte din viața dumneavoastră zilică.

lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual1

If your hands and feet are irritated, you should apply the Cicaplast Baume B5 before going to bed

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual2

For a moment of relaxation, you can gently massage your hands and feet with product

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual3

Let the balm penetrate the skin until it is completely absorbed. 

Vedeți mai multe
persoana isi da cu crema pe calcai

Take care not to leave any excess product between your toes

Vedeți mai multe

EFECTELE SECUNDARE
ALE RADIOTERAPIEI

"Acordați atenție produselor care conțin parfum sau alcool, deoarece acestea ar putea avea un efect de uscare și iritare asupra pielii fragilizate și foarte sensibile. Uleiurile esențiale, de asemenea, pot influența negativ tenul sensibilizat din timpul tratamentelor oncologice.

În timpul radioterapiei, pielea dvs. va fi mai sensibilă, iar acest lucru este complet normal. Puteți, de asemenea, să aveți grijă de ea lucrând de la interior spre exterior. O nutriție bună este esențială pentru a avea o piele strălucitoare. Adoptați o dieta variată, cu multe fructe și legume, deoarece acestea sunt bogate în antioxidanți. Nu uitați să includeți în dietă surse bune de proteine și calciu. De asemenea, puteți include două-trei pătrățele de ciocolată neagră ca desert sănătos, sau între mese.”