gama Hyaly B5
Gama Hyalu B5 oferă o inovație anti-rid potrivită pentru pielea sensibilă, combinând molecule de Acid Hialuronic pur (ce au rolul de a hidrata și de a reda volumul pielii) și Vitamina B5 (cu rol de reparare a barierei cutanate). Cele două ingrediente cheie ale gamei, Acidul Hialuronic și Vitamina B5, acționează împreună pentru a umple liniile fine și pentru a repara bariera cutanată, oferind tenului obosit un aspect revitalizat și plin de volum.
gama Hyaly B5
Flacon Pompă Tub Antirid Corectare Hidratant Oferă volum Îngrijire reparatoare Efect de netezire Volumizator Balsam Cremă Gel Ser Ochi Față Gât

REPARARE ȘI REDEFINIRE A VOLUMULUI
PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

INGREDIENTE CHEIE
SĂ DESCOPERIM CE SE AFLĂ ÎN INTERIOR

DUO DE ACIZI HIALURONICI

Acidul hialuronic este molecula căutată a momentului, cu efect anti-îmbătrânire, folosită de medicii dermatologi în procedurile estetice pentru combaterea ridurilor și tratarea pielii care și-a pierdut fermitatea.
La Roche Posay folosește acid hialuronic fragmentat și cu masă moleculară mare pentru a reda fermitatea pielii.

VITAMINA B5

Vitamina B5  este cunoscută pentru beneficiile sale calmante și reparatoare pentru piele. Aceasta stimulează regenerarea și rezistența pielii.

MADECASSOSIDĂ

Madecassoside, extras direct din planta Centella Asiatica are proprietăți calmante pentru regenerarea pielii. Ajută la repararea barierei cutanate.

HYALU B5 CU
MOLECULE PUTERNICE CU EFECT REPARATOR

Descoperiți cum puteți repara și reda volumul pielii sensibile.
Doriți să reparați și să redați volumul pielii sensibile? O sinergie a ingredientelor active dermatologice. Special creată pentru pielea sensibilă, formula combină două molecule de Acid Hialuronic pur, ce ajută la hidratarea în profunzime și la redarea volumului pielii, Vitamina B5 și Madecassoside. Netezește ridurile, redă volumul pielii, hidratează, repară  și calmează. Hyalu B5 - ser dermatologic antirid. Repară și redă volumul pielii sensibile.

ANGAJAMENTELE NOASTRE
PRIVIND SIGURANȚA

Standarde de siguranță superioare regulamentelor cosmetice internaționale

Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

100% DIN PRODUSE
TESTATE ÎMPOTRIVA ALERGIILOR

Vedeți mai multe
O singură condiție prealabilă = fără nicio reacție alergică
Dacă depistăm un singur caz, ne întoarcem în laboratoare și schimbăm formula
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

DOAR ESENȚIALUL,
ÎN DOZA ACTIVĂ CORECTĂ

Vedeți mai multe
Dezvoltate în colaborare cu medici dermatologi și toxicologi, produsele noastre conțin doar ingredientele esențiale, în doza activă corectă.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TESTATE
PE PIELEA FOARTE SENSIBILĂ

Vedeți mai multe
Toleranța produselor noastre este verificată pe cea mai sensibilă piele: reactivă, alergică, cu tendință acneică, atopică, deteriorată sau slăbită din cauza tratamentelor împotriva cancerului.
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

PROTECȚIA FORMULEI
ÎN TIMP

Vedeți mai multe

Alegem cele mai sigure ambalaje alături doar de conservanții necesari, pentru a garanta toleranță și eficacitate intacte în timp.