Profilul meu La Roche-Posay

Incă nu ai un profil La Roche-Posay?

Reamintire parola
va rugam sa scrieti adresa de email pentru a primi un mesaj cu parola dvs.
O viață mai bună pentru pielea sensibilă.
Acasă > Apa Termala > Apă termală La Roche-Posay
Dedicată pielii sensibile și/sau iritate de factorii externi (soare, poluare, tratamente dermatologice etc.)Complexul unic de minerale precum Seleniul, oferă apei termale La Roche-Posay proprietăți hidratante, calmante și antioxidante.
Potrivită pentru bebeluși, copii și adulți.

Picăturile de apă pătrund adânc în straturile pielii pentru o calmare intensă și de durată a pielii.Pulverizați și lasați-o pe piele 2-3 minute sa acționeze. Apoi înlăturați excesul de apă cu o dischetă demachiantă de bumbac.5
18-24 ani

produs excelent

Apa termala La Roche Posay este deosebit de calmanta. O folosesc nu numai pentru ten, cat si pe corp, dupa epilat. Seleniul continut chiar e minunat !

5
30-39 ani

Miracol

Folosesc Apa Termala La Rocher-Posay pentru a-mi curata tenul. Il calmeaza si il face catifelat. O foloseste si fetita mea in varsta de 6 ani dupa orele de inot.

5
60-69 ani

Briza tenului meu

Iubesc produsele La Roche-Posay pentru ca sunt de calitate si sunt foarte bune. Apa termala este ca o briza pt tenul meu. Il calmeaza si il catifeleaza.

5
35-44 ani

eficienta

Pentru tenul gras cu tendinta acneica, apa termala face minuni! Matifiaza si hidrateaza! O folosesc ca baza pentru machiaj!

5
25-34 ani

Hidratare

Este excelenta pentru a calma pielea care strange, iritata, sau dupa epilare. Un must have!


loading : 0,468 sec