Panel 1:
Panel 1:
PIELE SENSIBILĂ ȘI INTOLERANTĂ LA SOARE
PROTECȚIE RIDICATĂ. FĂRĂ URME ALBE. APLICARE UȘOARĂ.

ANTHELIOS LOȚIUNE HIDRATANTĂ SPF30 / UVA-PF 23 oferă o protecție ridicată cu spectru larg (UVA, UVB) și ajută la protejarea împotriva efectelor negative cauzate de raze infraroșii și poluare. Rezistentă la apă. Fără urme albe. Hidratant.

CUM SE APLICĂ:
Produsul de protecție solară trebuie aplicat chiar înainte de expunerea la soare. A se reaplica în mod frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special după transpirație sau după ștergerea cu prosopul. Pentru uz extern.

Hidratant.
Textură catifelată.
Non-grasă.
Protecția sa cu spectru larg protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB și ajută la împiedicarea efectelor negative cauzate de poluare și de razele infraroșii de tip A.
Pentru piele sensibilă sau reactivă. Potrivit și pentru pielea alergică la soare.
Testat sub control dermatologic. Testat împotriva alergiilor.

La Roche-Posay Anthelios, recomandat de 60.000 de dermatologi din întreaga lume*

*Sursa: Sondaj privind piața dermato-cosmetică realizat de IQVIA și alți parteneri (Ipsos, TNS) în perioada septembrie 2017 - august 2018 în rândul dermatologilor din 61 de țări.

Valabilitate după deschidere:
12 luni
  • Tub
  • Protecție foarte ridicată
    Rezistent la apă
    Fără urme albe
  • Adulți
  • Corp

INGREDIENTE CHEIE
SĂ ARUNCĂM O PRIVIRE ÎN INTERIOR

XL-PROTECT

FILTRU DE PROTECȚIE CU SPECTRU LARG
Un amestec puternic de filtre UV și antioxidanți ce trec dincolo de protecția cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB pentru a proteja împotriva efectelor negative asupra pielii provocate de alți agresori precum razele infraroșii și poluarea.

GLICERINĂ

PENTRU O PIELE HIDRATATĂ, CONFORTABILĂ.
Glicerina contribuie la hidratarea pielii după prima aplicare.

APA TERMALĂ

Proprietăți calmante și antioxidante. Eficientă împotriva radicalilor liberi care pot fi generați de razele UVA-UVB.
AQUA / WATER ● GLYCERIN ● OCTOCRYLENE ● ISOPROPYL PALMITATE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ALCOHOL DENAT. ● TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE TALC ● ETHYLHEXYL TRIAZONE ● POTASSIUM CETYL PHOSPHATE ● DIISOPROPYL SEBACATE ● SYNTHETIC WAX ● ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ● ALUMINUM HYDROXIDE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ● CAPRYLYL GLYCOL ● CITRIC ACID ● DISODIUM EDTA ● GLYCERYL STEARATE ● MYRISTIC ACID ● PALMITIC ACID ● PEG-100 STEARATE ● PHENOXYETHANOL ● STEARIC ACID ● TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID ● TOCOPHEROL ● TRIETHANOLAMINE ● XANTHAN GUM

C197022/1

ESTE DEMONSTRAT

Laroche-Posay Romania its proven chronometer

Pentru mai mult de 25 de ani, Anthelios este un pionier în inovații de ultimă generație: Filtre UVA, protecție, texturi și tehnologii cu spectru larg.

Laroche-Posay Romania brand sites

Eficacitatea dovedită pentru pielea sensibilă la soare sau intolerantă. Eficacitatea Anthelios a fost demonstrată de 31 de studii clinice desfășurate in vivo de medici dermatologi renumiți, experți în foto-dermatologie.

ALEGEREA
PRODUSULUI POTRIVIT?

SI

PRODUSUL POTRIVIT
PENTRU PIELEA FIECĂREI PERSOANE

RUTINA POTRIVITĂ DIN GAMA ANTHELIOS

ANTHELIOS este un pionier pe piața produselor de protecție solară. Protecția sa foarte ridicată cu spectru larg este rezultatul a peste 25 de ani de cercetări clinice avansate în domeniul produselor de protecție solară și al pielii sensibile la soare.
PRODUSELE ESENȚIALE PENTRU ACTIVITĂȚI ÎN AER LIBER

ANTHELIOS LOȚIUNE HIDRATANTĂ SPF30 / UVA-PF 23 oferă o protecție ridicată cu spe...

AFLAȚI ACUM

GELUL POSTHELIOS este un produs post-expunere la soare îmbogățit cu a agenți relip...

AFLAȚI ACUM

DESCOPERIȚI RESTUL
PRODUSELOR DIN GAMĂ

ANTHELIOS este un pionier în protecție solară. Protecția sa ridicată, cu spectru larg este rezultatul a peste 25 de ani de cercetare clinică avansată în domeniul protecției solare și a pielii sensibile la soare.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE
PROTECȚIA SOLARĂ

placeholder DE CE DUREAZĂ ATÂT DE MULT
SĂ SCAPI DE ACNEE
CITIȚI MAI MULTE