SOLUȚII
PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Article Read Duration 5 min citire

Sensibilitatea pielii se manifestă prin apariția unor senzații de arsură, mâncărime sau înțepături ca răspuns la anumiți factori declanșatori, interni și externi. Pentru calmarea acestora, se recomandă utilizarea unor produse de îngrijire cu formule minimaliste și ingrediente active care contribuie la reducerea sensibilității pielii, zi de zi. Eroul dumneavoastră? Toleriane Ultra, un produs cu ingrediente active care contribuie la calmarea reacțiilor resimțite la nivelul pielii sensibile.


• Neurosensină
• Unt de shea
• Apă Termală La Roche-Posay

În cazul unei pieli sensibile cu tendință acneică, aliatul dumneavostră este gama EFFACLAR care acționează delicat împotriva imperfecțiunilor pielii. Pentru un ten lipsit de volum cu tendință de îmbătrânire, puteți încerca gama HYALUB5 cu Acid Hialuronic potrivită pentru pielea sensibilă care reumple ridurile și redă volumul pielii, având un efect de reparare asupra aspectului general al tenului.

CE ESTE
PIELEA SENSIBILĂ?

Înainte de a discuta cele mai potrivite soluții pentru îngrijirea pielii sensibile, să aflăm ce înseamnă de fapt o piele sensibilă, cunoscută și ca piele suprasensibilă sau piele hipersensibilă. Afectând în prezent mai mult de jumătate din întreaga populație, pielea sensibilă poate fi asociată unei stări neplăcute, resimțite ca o senzație de presiune, furnicătură, arsură sau înțepătură la nivelul pielii.
Aceste senzații pot fi resimțite permanent, dar pot fi uneori declanșate și de anumiți factori interni sau externi.

CE FACTORI CAUZEAZĂ
SENSIBILITATEA PIELII?

Atât factorii externi, cât și factorii externi pot avea un impact ridicat asupra pielii sensibile.

Principala cauză a sensibilității pielii este, de obicei determinată de hipersensibilitatea unor terminații nervoase . Acestea transmit semnale de alertă ca reacție la diferiți factori inofensivi, precum vântul sau schimbările de temperatură. Factorii care determină apariția unor reacții la nivelul pielii sensibile pot fi clasificați în 2 categorii: factori externi și factori interni.

  1. Factori externi: : poluarea, schimbările de temperatură, schimbările PH-ului pielii, expunerea la razele UV, utilizarea inadecvată a unor produse cosmetice.
  2. Factori interni: Stresul, emoțiile puternice, schimbările hormonale.

Apăsați AICI pentru a afla mai multe despre cauzele sensibilității pielii.

PIELEA SENSIBILĂ POATE AVEA UN ASPECT
ABSOLUT NORMAL

În ciuda senzației de hipersensibilitate sau chiar de disconfort resimțite!

Unul dintre aspectele frustrante ale pielii sensibile este acela că oricât de deranjante pot fi simptomele sale, medicii pot constata inițial, că pielea este ,,normală”, deoarece nu prezintă niciun semn vizibil.. Expertiza medicilor dermatologi permite recunoașterea caracteristicilor pielii sensibile și aceștia pot recomanda tratamente specifice pentru sensibilitatea sau hipersensbilitatea pielii.

Piele sensibilă, reactivă sau alergică?

CUM POATE FI CALMATĂ
PIELEA SENSIBILĂ

Care este cea mai potrivită rutină de îngrijre pentru tenul sensibil?

După ce am aflat mai multe despre caracteristicile și principalele cauze ale sensibilității pielii, putem discuta despre cum putem îngriji și calma corespunzător pielea sensibilă.

Trebuie alese doar produse organice pentru îngrijirea pielii sensibile?

Ar trebui ca produsele de îngrijire din farmacie să fie înlocuite cu produsele unor mărci complet naturiste sau organice? Produsele organice sunt cele mai bune pentru pielea sensibilă? Pe scurt, răspunsul la întrebările de mai sus este nu!
Doar pentru că un produs este organic nu înseamnă că nu va cauza erupții în cazul pielii sensibile.. În realitate, multe extracte naturale din plante pot cauza diferite senzații la nivelul pielii precum furnicături, arsuri și înțepături. Cât despre alergeni, aceștia se găsesc pretutindeni în natură! Dacă aveți pielea sensibilă, puteți încerca o rutină de îngrijire formată din produse dermato-cosmetice, recomandată de un medic dermatolog și creată cu un minimum de ingrediente care asigură eficiență dovedită clinic în reducerea simptomelor pielii sensibile, zi de zi..

În ceea ce privește îngrijirea pielii sensibile, aveți încredere în experți !

Creată de marca recomandată cu încredere de medicii dermatologi, La Roche-Posay, gama Toleriane este aliatul în armură strălucitoare al pielii sensibile care conține produse special formulate pentru curățarea și îngrijirea pielii sensibile. În centrul gamei se află produsul favorit de îngrijire a pielii sensibile Â, TOLERIANE Ultra. Toleriane ULTRA are la bază o formulă simplă, cu un număr redus de ingrediente special selectate pentru a conferi pielii calmare și o senzație rapidă de confort, reducând în același timp sensibilitatea acesteia , zi după zi. Formula hipoalergenică a produselor Toleriane, în asociere cu numeroasele teste clinice efectuate au contribuit la recunoașterea acesteia ca fiind prima gamă de produse de îngrijire a pielii care a obținut aprobarea Allergy UK și a multor altor instituții precum AFPRAL din Franța și Asociația Germană pentru Alergii și Astm.

INGREDIENTE ACTIVE
PENTRU CALMAREA PIELII SENSIBILE

Care ingrediente sunt „prietene” și care sunt „inamice”?

Care este îngrijirea potrivită pentru pielea sensibilă? Unul dintre factorii esențiali ai eficacității produsului este reprezentat de ceea ce NU se regăsește în formula sa: anumite tipuri parfum sau alcool.
Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active potrivite pentru pielea sensibilă:

  • Neurosensină: această moleculă brevetată contribuie la reducerea sensibilității pielii, zi după zi prin calmarea reacțiilor de suprasensibilitate de la nivelul terminațiilor nervoase, responsabile de problemele pielii sensibile.
  • Unt de shea: un ingredient ce acționează ca un hidratant natural al pielii cu lipide similare celor din ,,filmul hidrolipidic” sau din suprafața protectoare a pielii, pentru consolidarea barierei cutanate împotriva factorilor de stres externi responsabili de problemele pielii sensibile.
  • Apa termală La Roche-Posay: un alt ingredient complet unic, de origine naturală și folosit la cel mai mare mare centru dermatologic termal din lume, cu un conținut unic de minerale bogat în seleniu pentru o calmare intensă și efect antioxidant care calmează simptomele pielii sensibile.

Datorită formulei sale, TOLERIANE Ultra poate calma senzația de disconfort a pielii în doar 1 minut.

Mai mult de atât, prin consolidarea barierei cutanate, Toleriane Ultra minimizează riscul de pătrundere a alergenilor la nivelul pielii. Astfel, Toleriane Ultra contribuie la reducerea riscului de dezvoltare a unor alergii în viitor.

Apăsați AICI pentru a descoperi mai multe despre rutina completă de îngrijire destinată pielii sensibile.

REFACEREA ECHILIBRULUI
BACTERIILOR BENEFICE ALE PIELII
PENTRU CALMAREA PIELII SENSIBILE

Apa Termală La Roche-Posay are încă o proprietate unică și foarte surprinzătoare: este un prebiotic natural. Astfel, aceasta redă echilibrul bacteriilor benefice care trăiesc la suprafața pielii și care formează ecosistemul superficial de microorganisme cunoscut drept microbiomul pielii. Un microbiom sănătos înseamnă o piele mai calmă și mai fericită.

Ce este mai exact microbiomul pielii?

 

ÎNGRIJIREA POTRIVITĂ PENTRU ACNEE
ÎN CAZUL PIELII SENSIBILE LA ADULȚI

Pe lângă faptul că peste jumătate din populație are pielea sensibilă, din ce în ce mai mulți adulți se plâng în prezent de erupții de acnee. Pacienții îi întreabă adesea, pe dermatologi ce tratamente împotriva acneei recomandă în cazul pielii sensibile adulte. Marca parteneră a medicilor dermatologi, La Roche-Posay, a dezvoltat gama de produse de îngrijire EFFACLAR recomandată pentru îngrijirea chiar și a celor mai sensibile tipuri de ten cu tendință acneică.

Care este produsul recomandat pentru pielea grasă sensibilă cu tendință acneică, la adulți? EFFACLAR Duo(+) SPF30. Acesta conține ingrediente active eficiente, cu o acțiune delicată pentru prevenirea apariției coșurilor și a imperfecțiunilor, calmând în același timp pielea, datorită apei termale din compoziție și acționând totodată, ca un filtru solar puternic împotriva extra sensibilizării pielii provocată de razele UV.

ÎNGRIJIREA POTRIVITĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

În cadrul La Roche-Posay, credem că rutina de îngrijire eficientă a pielii nu trebuie să fie niciodată mai dificilă doar pentru că pielea este sensibilă. Această filosofie se aplică în special produselor noastre anti-îmbătrânire, deoarece anumite molecule precum acidul hialuronic pot fi inadecvate pentru pielea sensibilă dacă formulele ce stau la baza lor nu sunt compuse și echilibrate corect. Cu gama RETINOL, La Roche-Posay aduce molecule dermatologice de referință precum vitamina C și chiar retinolul la îndemâna femeilor cu piele sensibilă prin garantarea unor formule cu toleranță ultraridicată.

Primul retinol pentru piele sensibilă

REDERMIC [R] UV SPF30 conține un amestec calibrat atent de retinol și retinol cu eliberare treptată pentru evitarea agresivității chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Datorită filtrului antisolar încorporat, se poate folosi în siguranță chiar și ziua. O alegere ideală pentru femeile care s-au confruntat cu disconfortul la folosirea de produse cu retinol în trecut. Avantajul? Reducere dovedită clinic a ridurilor și a petelor întunecate.

Descoperă acidul hialuronic potrivit pentru piele sensibilă

HYALU B5 combină două tipuri de molecule de acid hialuronic (cu volum diferit, adaptate nevoilor specifice ale pielii sensibile) cu Vitamina B5 calmantă și Madecassoside cu efect regenerator pentru un rezultat general de netezire a ridurilor și redare a volumului pielii. Astfel, tenul își recapată volumul și capătă un aspect revitalizat, întinerit.

Apăsați AICI pentru a descoperi mai multe despre machiajul potrivit pentru pielea sensibilă.

Pentru a descoperi o rutină completă de îngrijire a pielii sensibile, apăsați aici AICI

ADEVĂRAT
SAU FALS

STAREA INTERIOARĂ
ARE EFECT ASUPRA PIELII SENSIBILE?

ADEVĂRAT Laroche-Posay Romania true or false

Stresul și emoțiile puternice pot cauza dilatarea vaselor de sânge din piele, determinând apariția roșeții și a senzațiilor de disconfort. Multe persoane apelează la tehnici de relaxare de tip mindfulness pentru a găsi un echilibru interior, ținând astfel sub control și pielea sensibilă. Această abordare funcționează cel mai bine în combinație cu produsele specializate de îngrijire a pielii sensibile precum cele din gama TOLERIANE.
Aflați mai multe

PRODUSELE ORGANICE SUNT
CELE MAI BUNE PENTRU PIELEA SENSIBILĂ.

FALS Laroche-Posay Romania true or false

Doar pentru că un produs este de origine naturală nu înseamnă că nu va cauza erupții în cazul pielii sensibile. În realitate, multe extracte naturale din plante pot cauza diferite senzații la nivelul pielii precum furnicături, arsuri și înțepături. Cât despre alergeni, aceștia se găsesc pretutindeni în natură
Aflați mai multe

EXPUNEREA LA SOARE POATE
CREȘTE NIVELUL DE SENSIBILITATE A PIELII.

ADEVĂRAT Laroche-Posay Romania true or false

Soarele poate fi periculos pentru tenul sensibil.Razele UV declanșează stresul oxidativ și inflamarea în interiorul pielii, cauzând roșeață și erupții. Includeți în rutina de îngrijire zilnică a pielii produse de protecție solară cu spectru larg, ce oferă protecție împotriva razelor UVA-UVB și UVA lungi precum cele din gama ANTHELIOS.
Aflați mai multe

UN DUȘ LUNG ȘI FIERBINTE
AJUTĂ LA CALMAREA PIELII SENSIBILE.

FALS Laroche-Posay Romania true or false

Poate ajuta la relaxarea mușchilor după o zi plină, dar un duș fierbinte sau o baie lungă nu reprezintă o opțiune adecvată pentru o piele sensibilă. Expunerea pielii sensibile la temperaturi foarte ridicate (sau reduse) stimulează eliberarea de histamină (molecula care cauzează mâncărimea), ceea ce poate declanșa o reacție în lanț de iritare. Recomandarea este de a alege dușuri sau băi scurte cu apă călduță.
Aflați mai multe

DESCOPERĂ
GAMĂ RECOMANDATĂ

Produsele din gama REDERMIC RETINOL ajută la reducerea ridurilor accentuate și netezesc textura pielii. De asemenea, acționează pentru uniformizarea tenului și reducerea petelor cauzate de vârstă.

ANGAJAMENTELE NOASTRE PRIVIND
SIGURANȚA

Standarde de siguranță superioare regulamentelor cosmetice internaționale

Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

100% DIN PRODUSE
TESTATE ÎMPOTRIVA ALERGIILOR

Vedeți mai multe
O singură condiție prealabilă = fără nicio reacție alergică
Dacă depistăm un singur caz, ne întoarcem în laboratoare și schimbăm formula
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

DOAR ESENȚIALUL,
ÎN DOZA ACTIVĂ CORECTĂ

Vedeți mai multe
Dezvoltate în colaborare cu medici dermatologi și toxicologi, produsele noastre conțin doar ingredientele necesare, în doza activă corectă.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TESTATE
PE PIELEA FOARTE SENSIBILĂ

Vedeți mai multe
Toleranța produselor noastre este verificată pe cea mai sensibilă piele: reactivă, alergică, predispusă la acnee, atopică, deteriorată sau slăbită din cauza tratamentelor împotriva cancerului.
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

PROTECȚIA FORMULEI
ÎN TIMP

Vedeți mai multe
Alegem cele mai sigure ambalaje alături doar de conservanții necesari, pentru a garanta toleranță și eficacitate intacte în timp.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE
CE ESTE PIELEA SENSIBILĂ

placeholder CAUZE PENTRU PIELEA SENSIBILĂ:
INTERNE ȘI EXTERNE
Descoperiți acum