apa termala
APA TERMALĂ oferă o îngrijire zilnică esențială pentru piele, fiind bogată în mod natural în minerale și oligoelemente; este un produs destinat pielii sensibile, chiar și a celei mai fragile: nou-născuți, copii, adulți, femei gravide.
Laroche-Posay Romania ranges thermal spring water
Adulți Bebeluși Copii Nou-născuți chiar din primele zile de viață Apă termală Protector Reconfortant Catifelare Piele sensibilă

APA TERMALĂ, GESTUL ZILNIC
PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN SENSIBIL.

  • thermal Laroche-Posay Romania spring Laroche-Posay Romania water thermal spring water
    Un produs esențial de îngrijire zilnică pentru pielea sensibilă, chiar și pentru cele mai fragile: nou-născuți, copii, a...
    APĂ TERMALĂ
    DESCOPERĂ

INGREDIENTE CHEIE
SĂ ARUNCĂM O PRIVIRE ÎN INTERIOR

BOGATĂ ÎN SELENIU

Seleniul este un oligoelement esențial pentru echilibrul biologic al omului.Apa Termală La Roche-Posay  are o concentrație naturală mare de seleniu, care oferă proprietăți de neegalat.

APA TERMALĂ
ȘI PRODUSELE NOASTRE

De mai mult de 40 de ani, La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique, oferă o viață mai bună pentru pielea sensibilă plasând siguranța și toleranța în centrul formulei fiecărui produs.

Cât de mult e utilizată Apa Termală La Roche Posay în produsele noastre? Utilizăm Apa Termală La Roche Posay în cadrul produselor noastre, în cantități diferite în funcție de specificul fiecărui produs. Exemplu: pentru Lipikar AP+, Posthelios, Lipikar Xerand formulele produselor includ 50% Apă Termală La Roche Posay.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

PRIVIND SIGURANȚA

Standarde de siguranță mai riguroase decât reglementările cosmetice internaționale.

Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

100% DIN PRODUSE
TESTATE ÎMPOTRIVA ALERGIILOR

Vedeți mai multe
O singură condiție prealabilă = fără reacții alergice
Dacă depistăm un singur caz, ne întoarcem în laboratoare și schimbăm formula
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

DOAR ESENȚIALUL,
ÎN DOZA ACTIVĂ CORECTĂ

Vedeți mai multe
Dezvoltate în colaborare cu medici dermatologi și toxicologi, produsele noastre conțin doar ingredientele esențiale, în doza activă corectă.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TESTATE
PE PIELEA FOARTE SENSIBILĂ

Vedeți mai multe
Toleranța produselor noastre este verificată pe cea mai sensibilă piele: reactivă, alergică, predispusă la acnee, atopică, deteriorată sau slăbită din cauza tratamentelor împotriva cancerului.
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

PROTECȚIA FORMULEI
ÎN TIMP

Vedeți mai multe
Alegem cele mai sigure ambalaje alături doar de conservanții necesari, pentru a garanta toleranță și eficacitate intacte în timp.