gama Hydraphase
HYDRAPHASE  este o gamă de produse special concepută pentru pielea sensibilă, ce oferă o îngrijire intensivă datorită ingredientelor hidratante și calmante, precum Acidul Hialuronic și apa termală La Roche-Posay.
gama Hydraphase
Îngrijirea ochilor Cremă pentru față Cremă Hidratant Ameliorează senzația de disconfort Efect revitalizant Efect de netezire Cremă Proaspăt Gel Ochi Față

HYDRAPHASE, RUTINA DE ÎNGRIJIRE
PENTRU PIELEA SENSIBILĂ ȘI DESHIDRATATĂ

INGREDIENTE CHEIE

SĂ DESCOPERIM CE SE AFLĂ ÎN INTERIOR

APĂ TERMALĂ LA ROCHE-POSAY

Cu efect calmant. Pielea este infuzată cu apă.

ACID HIALURONIC

Un ingredient puternic hidratant. Ajută pielea să își păstreze hidratarea pe toată durata zilei.

GLICERINĂ

Glicerina hidratează intens și ajută la combaterea uscăciunii și scuamelor prin menținerea apei în straturile exterioare ale pielii, lăsând-o fină și hidratată pentru o mai lungă perioadă de timp.

CUM POATE FI AMELIORATĂ SENZAȚIA DE DISCONFORT ÎN CAZUL
PIELII SENSIBILE

Cum poate fi calmată pielea sensibilă?

Acum beneficiem de o perspectivă mai clară asupra mecanismelor care pot afecta pielea sensibilă sau reactivă. Neurotransmițătorii prezenți în terminațiile nervoase localizate la suprafața pielii joacă un rol important; ingredientele active precum neurosensina, acționează asupra acestor neurotransmițători pentru a reduce sau elimina senzațiile inconfortabile resimțite la nivelul pielii. Pielea sensibilă are nevoie de o îngrijire delicată. Pentru demachiere, de exemplu, când se folosește lapte demachiant, acesta trebuie pus în palmă și aplicat delicat pe față. Apoi trebuie îndepărtat machiajul în mod delicat, folosind o dischetă demachiantă de bumbac. Apa termală contribuie și ea la calmarea zonelor inflamate de la nivelul pielii. Produsele recomandate au fost special concepute pentru pielea sensibilă, fiind testate dermatologic și adaptate pentru anumite tipuri de piele.

ANGAJAMENTELE NOASTRE
PRIVIND SIGURANȚA

Standarde de siguranță superioare regulamentelor cosmetice internaționale

Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

100% DIN PRODUSE
TESTATE ÎMPOTRIVA ALERGIILOR

Vedeți mai multe
O singură condiție prealabilă = fără nicio reacție alergică
Dacă depistăm un singur caz, ne întoarcem în laboratoare și schimbăm formula
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

PROTECȚIA FORMULEI
ÎN TIMP

Vedeți mai multe
Alegem cele mai sigure ambalaje alături doar de conservanții necesari, pentru a garanta toleranță și eficacitate intacte în timp.
Laroche-Posay Romania simple page safety commitment

DOAR ESENȚIALUL,
ÎN DOZA ACTIVĂ CORECTĂ

Vedeți mai multe
Dezvoltate în colaborare cu medici dermatologi și toxicologi, produsele noastre conțin doar ingredientele esențiale, în doza activă corectă.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TESTATE
PE PIELEA FOARTE
 SENSIBILĂ

Vedeți mai multe
Toleranța produselor noastre este verificată pe cea mai sensibilă piele: reactivă, alergică, cu tendință acneică, atopică, deteriorată sau slăbită din cauza tratamentelor împotriva cancerului.