0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_BABY | |

PARENTS' CORNER

Îngrijirea zilnică a bebelușului

Vulnerabilă încă de la naștere, pielea bebelușilor și a copiilor merită cea mai bună îngrijire și protecție.

Baby Daily Care

10 reguli de aur pentru a evita iritațiile de scutec ale bebelușului

Img_10 reguli de aur pentru a evita iritațiile de scutec ale bebelușului

Regula 1

Curăță delicat pielea bebelușului

Parents Corner_Daily Care_Rule 1

Alege produse de curățare a pielii adaptate pentru pielea fragilă a bebelușului: formule hipoalergenice, cu toleranță garantată în cazul bebelușilor. Uleiurile de curățare pentru bebeluși sunt opțiunea ideală pentru rutina de zi cu zi, fiind delicate și reconfortante pentru băile copilului. În plus, dacă ai nevoie de un ajutor pentru a trata o iritație severă, grăbește recuperarea cu un produs delicat și purificator de curățare.

Regula 2

Tamponează delicat pielea pentru uscare

Parents Corner_Daily Care_Rule 2După ce ai spălat delicat pielea copilului, șterge-l de apă folosind un prosop moale. Tamponează pielea cu prosopul, fără a-l freca, pentru a evita iritațiile.

Regula 3

Evită scutecele murdare

Parents Corner_Daily Care_Rule 3

Schimbă-i scutecele frecvent, pentru a evita eritemul fesier. Acesta poate apărea când pielea intră în contact cu scaunul și cu urina prea mult timp. În cazurile severe de iritație a fundului bebelușului, schimbă-i scutecul și noaptea, dacă se trezește.

Regula 4

Un funduleț uscat

Parents Corner_Daily Care_Rule 4Alege scutece absorbante care protejează pielea cât mai mult împotriva umezelii.

Regula 5

Lăsă-i pielea să respire

Parents Corner_Daily Care_Rule 5

Evită scutecele prea strâmte și pantalonii din materiale sintetice care lasă pielea umedă. Iritațiile sunt frecvente în pliurile pielii și în zonele ce intră în contact cu transpirația sau saliva, de aceea trebuie să folosești materiale care absorb transpirația și mențin pielea uscată.

Regula 6

Purifică prin pulverizare

Parents Corner_Daily Care_Rule 6Folosește apă termală pentru a calma iritațiile de pe fundulețul bebelușului înainte să-i aplici crema pentru protecția pielii.

Regula 7

Protecție suplimentară

Parents Corner_Daily Care_Rule 7De fiecare dată după ce schimbi scutecul, folosește o cremă de protecție pentru bebeluși pe toată suprafața fundulețului.

Regula 8

Spală-te pe mâini

Parents Corner_Daily Care_Rule 8
Spălă-te bine pe mâini înainte și după fiecare schimbare a scutecului.

Regula 9

Atenție la detergent

Parents Corner_Daily Care_Rule 9Spală hainele bebelușului și toate materialele textile care intră în contact cu pielea sa cu detergenți hipoalergenici delicați cu un conținut redus de surfactanți.

Regula 10

Consultă medicul pediatru

Parents Corner_Daily Care_Rule 10Cere sfatul medicului pediatru dacă eritemul fesier al bebelușului are nevoie de mai mult tratament , mai ales dacă începe să supureze sau produce coșuri.

  • Facebook
  • Pin

Featured products

See all products
loading : 0,907 sec