HRĂNEȘTE
PIELEA

După tratamentele oncologice pielea dvs. devine mai sensibilă și se poate subția în timp. Acum este momentul să vă răsfățați, adoptând o rutină zilnică hrănitoare pentru piele. Este important să știți de ce are nevoie pielea dvs.; de aceea pentru a proteja pielea sensibilă și fragilă, se recomandă folosirea unor balsamuri, creme hidratante după orice tratament oncologic.

Întrucât pielea tenului este expusă zilnic la lumină UV, poluare și tot felul de agresiuni exterioare, aceasta se murdărește mai repede decât restul corpului. Pentru a o proteja, începeți prin a o curăța cu atenție în fiecare dimineață și seară.

Pentru a avea grijă de pielea dvs. în timpul tratamentelor, aplicați cu generozitate o cremă hidratantă, pe față și corp, în fiecare dimineață și seară. Pe lângă pătrunderea rapidă în piele și calmarea acesteia, acest tip de produs ajută la evitarea iritațiilor și senzațiilor de mâncărime ale pielii.

PĂREREA
EXPERTULUI

„Îngrijirea zilnică este esențială pentru a vă proteja pielea de efectele secundare ale tratamentelor oncologice. Aceasta garantează o calitate a vieții mai bună pe durata tratamentului.”

Pr. Brigitte Dréno Șef al Departamentului de Dermato-Oncologie, Director al Unității de Terapie celulară și genică,
Vice-decan pentru Cercetare la Facultatea de Medicină din Nantes

RUTINA ZILNICĂ
PENTRU TEN

Nu uitați să hidratați și să hrăniți fiecare zonă a feței dvs. cu produse specifice care să răspundă nevoilor sale în fiecare zi. Folosiți un produs special pentru îngrijirea pielii fragile din jurul ochilor. O dată pe săptămână, folosiți o mască hidratantă pentru față, timp de 30 de minute, pentru a diminua senzația de ”piele strânsă” și pentru a oferi tenului dvs. un plus de luminozitate. O modalitate mai simplă de a reduce pungile de sub ochi este prin aplicarea produselor reci; astfel vă recomandăm pastrarea tuturor produselor pentru îngrijirea ochilor în frigider. Hidratați și protejați buzele cu un balsam.

persoana isi da pe spate cu crema de curatare

CURĂȚAȚI BLÂND TENUL CU O
CREMĂ DE CURĂȚARE HIPOALERGENICĂ PRECUM TOLERIANE CARING WASH

Vedeți mai multe
 
La roche posay apa termala

PREGĂTIȚI PIELEA CU 
FORMULA CALMANTĂ A APEI TERMALE 

Vedeți mai multe
femeie cu crema pe fata

APLICAȚI O CREMĂ HIDRATANTĂ FĂRĂ IRITANȚI
PRECUM TOLERIANE DERMALLERGO

Vedeți mai multe

APLICAȚI O CREMĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ PRECUM
ANTHELIOS UVMUNE 400 FLUID INVIZIBIL

Vedeți mai multe


RITUALUL DE SEARĂ

La roche posay gama tolerian

CURĂȚAȚI TENUL
ȘERVEȚELE DEMACHIANTE POT FI UNEORI AGRESIVE PENTRU PIELEA SENSIBILIZATĂ, IAR UNELE GELURI DE CURĂȚARE POT USCA PIELEA. TONERELE PE BAZĂ DE ALCOOL SAU ULEIURILE ESENȚIALE POT AFECTA TENUL SENSIBIL.

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual2

PREGĂTIȚI PIELEA
CU UN LAPTE DEMACHIANT

Vedeți mai multe

APLICAȚI
O CREMĂ HIDRATANTĂ

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-evening_ritual4

REVITALIZAȚI ZONA OCHILOR
CU UN SCURT MASAJ 

Vedeți mai multe

RUTINA
PENTRU MÂINI ȘI PICIOARE

Mâinile și picioarele dumneavoastră au nevoie de atenție specială. Aceste zone au o protecție naturală mai puțin bogată în substanțe grase, protectoare, deoarece sunt mai sărace în glande sebacee. Ele tind să devină uscate mai repede, în special sub agresiunile factorilor externi (frig, frecare produsă de pantofi). Pielea poate să se crape și să devină dureroasă. Există câteva acțiuni-cheie pe care trebuie să le adoptați ca parte din rutina dumneavoastră zilnică.

DACĂ MÂINILE ȘI PICIOARELE DVS. SUNT IRITATE, AR TREBUI SĂ APLICAȚI CICAPLAST BALSAM B5+, SEARA, ÎNAINTE DE CULCARE.

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual2

PENTRU UN MOMENT DE RELAXARE, PUTEȚI FOLOSI PRODUSE REPARATOARE PENTRU A VĂ FACE UN MASAJ BLÂND AL MÂINILOR ȘI PICIOARELOR. 

Vedeți mai multe
lrp-oncology-2021-sitecore-during-during_soothing-foot_ritual3

LĂSAȚI BALSAMUL SĂ INTRE ÎN PIELE PÂNĂ CÂND ACESTA ESTE COMPLET ABSORBIT.

Vedeți mai multe
persoana isi da cu crema pe calcai

AVEȚI GRIJĂ SĂ NU LĂSAȚI PRODUS ÎN EXCES ÎNTRE DEGETELE PICIOARELOR. 

Vedeți mai multe