All comments on :
Serozinc

Soluție de Sulfat de Zinc

Vezi detalii produs
Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay

151 Testimoniale

5.0151


De
 

5

“ Eficient ”

Am primit spray-ul Serozinc spre testare. Dupa ce am terminat flaconul oferit de cei de la La Roche - Posay amm fost convinsa de calitatea produsului si l-am cumparat. Am folosit spray-ul Serozinc timp de doua luni. Pot sa confirm faptul ca rezultatele sunt vizibile: pori micsorati, pielea nu mai luceste atat de mult si la fel de repede, zonele iritate au fost calmate si a redus si aparitia cosurilor. Mentionez ca am folosit produsul alaturi de crema EFFACLAR DUO+, ca baza de machiaj sau spray de fixare. Sunt incantate de produsul Serozinc si il recomand cu incredere!


De
 

Age: 18-24 ani

5

“ Serozinc ”

Am folosit Serozinc timp de o saptamana si sunt foarte multumita de el. Pielea este matifiata si calmeaza iritatiile.


De
 

5

“ Serozinc ”

Azi l-am cumparat. De la prima utilizare se simte efectul matifiant.


De
 

4

“ Un spray normal ”

Am folosit aproape 2 saptamani acest spray si pot sa zic ca n-am vazut nimic miraculos. Am un ten mixt absolut normal. Poate ca influentata de caracteristicile produsului as putea sa spun ca acesta matifiaza intr-o oarecare masura. Nimic spectaculos la exterior si ma gandesc ca actioneaza mult in profunzime


De
 

5

“ Eficient ”

Serozinc și-a îndeplinit scopul, tenul este mai puțin lucios, iar porii par a fi mai mici. Este ușor de utilizat, practic. Este cu siguranță potrivit pentru tenul meu gras.


De
 

Age: 20-29 ani

5

“ Serozinc ”

În urma primirii produsului #Serozinc din partea La Roche Posay pentru a-l testa pot spune că este un produs ce poate intra ușor în rutina de îngrijire a unei persoane, în special cele care prezintă un ten gras ce se accentează pe parcursul zilei. Tenul meu este mixt, iar zona T prezintă exces de sebum ce îl pot controla mai greu. Folosind produsul atât simplu, cât și împreună cu machiajul am observat că mă ajută în această ptoblemă. De cele mai multe ori am observat că atunci când port machiaj și la final aplic Serozinc tenul nu mai devine lucios la fel de repede ca atunci când nu folosesc spray-ul.

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele