Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Nou
PIELE SENSIBILĂ ȘI INTOLERANTĂ LA SOARE
Ultra protecție. Ultra rezistență. Hidratare 24H

ANTHELIOS ECO-CONSCIOUS LOȚIUNE HIDRATANTĂ SPF50+. Prima protecție UVA foarte ridicată ce respectă mai mult planeta. Prima protecție solară Anthelios ce integrează carton în producția tubului pentru a reduce cu 45% folosirea plasticului virgin.
Tehnologia Netlock permite o protecție solară foarte rezistentă și foarte ridicată într-o formulă ce respectă mai mult viața marină.

*În comparație cu tuburi de plastic similare

 

MOD DE APLICARE:

Aplicați produsul de protecție solară chiar înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și generos pentru a menține protecția, în special după transpirație sau uscare cu prosopul. Uz extern.

Non grasă. 
Non-lipicioasă.
Fără urme albe.

Anthelios Eco-Conscious Loțiune Hidratantă SPF50+ are o formulă minimalistă fără un compromis asupra protecției, potrivită pentru pielea sensibilă și reactivă predispusă la intoleranță la soare.
Acest nou amblaj eco-conscious include carton din hârtie, obținut din Uniunea Europeana și certificat FSC sau PEFC.
Cu noua tehnologie Netlock, formulă formează o rețea puternică de protecție omogenă, foarte rezistentă, non grasă, ce nu migrează. Această tehnologie este mai respectuoasă cu viața marină.
Testat sub control dermatologic pe pielea sensibilă la soare. Testat împotriva alergiilor. Hipoalergenic.

La Roche-Posay Anthelios, recomandat de 60.000 de dermatologi din întreaga lume*

*Sursa: Sondaj privind piața dermato-cosmetică realizat de IQVIA și alți parteneri (Ipsos, TNS) în perioada septembrie 2017 - august 2018 în rândul dermatologilor din 61 de țări.

Valabilitate după deschidere:
12 luni
  • Tub
  • Protecție foarte ridicată
    Rezistent la apă
    Fără urme albe
  • Adulți
  • Corp