Apă termală La Roche-Posay

Apă termală calmantă și hidratantă

3433422404403
Vezi detalii produs
Apă termală La Roche-Posay packshot from Apa Termala, by La Roche-Posay

29 Testimoniale

5.029


De
 

Age: 30-39 ani

5

“ Exceptionala ”

Folosesc apa termala atat pentru ten cat si pentru burtica aflata in crestere si sincer va spun ca sunt extrem de incantata de efecte. Ofera prospetime, senzatie de racoare si de calmare iar pe burtica se simte ca o ploaie calda de vara!!!

Ador apa termala!!!!!!!!!


De
 

5

“ Un produs MI-NU-NAT!!! ”

Am incercat apa termala si de la alte companii...insa de aceasta m-am indragostit. Imi simt tenul atat de revigorat..proaspat si hidratat incat pentru mine a devenit deja un produs de care nu ma pot lipsi. Isi merita toti banii.


De
 

Age: 40-49 ani

5

“ Un produs nelipsit! ”

buna,

tenul meu este gras cu tendinta acneica si cosmeticiana mi-a recomandat, cu ceva timp in urma, apa termala! am incercat si acum este un produs nelipsit din trusa mea! Ma impac tare bine cu ea!


De
 

Age: 60-69 ani

5

“ Un produs excelent! ”

Am folosit timp de cateva luni apa termala La Roche-Posay si am fost foarte multumita de ea. Calmeaza pielea iritata si sensibila, hidrateaza si improspateaza instantaneu. O recomand cu incredere!


De
 

Age: 50-59 ani

5

“ O poveste de iubire intre mine si apa termala La Roche -Posay ”

Intre apa termală, sub formă de spray (fr. l’éau en brumisateur), și mine este o adevărată poveste de dragoste. Ea durează de circa 20 de ani și este legată de o analiză a apei de la robinet, care a arătat că: 1) pielea mea era foarte sensibilă, deshidratată și 2) apa furnizată de duş era prea agresivă pentru ea.
Deci, am început sa utilizez apă sub formă de spray.
S-ar putea spune, că nu este foarte ecologic, dar, când deţii o piele extrem de sensibilă, trebuie să știi, să acționezi în consecință. În acest caz, apa minerală nu reprezintă doar un jet de apă, ci şi o apă, având o compoziție chimică, ce interacţionează cu pielea.
Evident, atunci când citeşti etichetele, toate apele sub formă de spray sunt bune pentru piele… - ”foloseşte-mă, cu încredere, sunt atât de relaxantă, sunt atât de regenerantă… etc ...
Si, în fond, este adevărat. Totuşi, nu există o „mineralitate” similară la toate apele.
Acestea au un efect, o acţiune asupra pielii, care, însă, variază în funcție de apa selectatată: termală sau minerală. Mai mult decât atât, atunci când alegi o apă termală, opţiunea este legată, mai ales, de virtuțile, deja, recunoscute, în urma curelor termale, dermatologice, desfăşurate la sursele apelor menţionate. De aici, preferința mea vis-à-vis de apele termale şi nu faţa de cele minerale.
Acum, întrebarea, pe care, fiecare ar trebui să o adreseze: „utilizarea unor ape termale, diferite, foloseşte la ceva”? O întrebare bună, când vedem prețul acestora și diferitele mărci, existente pe piață.
În mod evident, aceasta va depinde de afinităţile personale în relaţia cu brand-urile.
Dar, şi de ceea ce caută fiecare într-o apă minerală sau apă termală.
Este ca și în cazul apei îmbuteliate: fiecare dintre ele are o compoziție diferită și, prin urmare, proprietăți diferite, deși, nu sunt, încă, identificate foarte bine.
Deci, unele vă vor plăcea, fără să știţi de ce anume, altele vă vor face mai mult bine… Aşa cum am afirmat, mai sus, știu, de exemplu, că, într-o anumita perioadă de timp, am avut absolut nevoie de a utiliza ape, precum Avène sau Uriage. In prezent, utilizez, în exclusivitate, La Roche-Posay. Și, la fel ca, în cazul apei îmbuteliate, îmi place, să cred, că este mai bine să variezi apele pentru a varia şi aportul de minerale (un adevărat boost!!), oferite pielii.
In cazul La Roche-Posay - seleniul este un antioxidant si anti-inflamatoriu, cu un beneficiu real.
„Alors, pourquoi s’en passer, l’eau thermale est un essentiel!!”

S-ar putea să vă intereseze și

Descoperiți toate articolele